Bitcoin kopen

Samenwerking met Luno exchange!

Beste CryptoBeneluxers,

Graag zouden wij jullie op de hoogte willen brengen van onze nieuwe samenwerking met Luno exchange.

Luno is in 2013 opgericht in Kaapstad, Zuid-Afrika. In eerste instantie heette de exchange BitX, echter hebben zij in 2016 hun naam veranderd naar Luno. Luno is dus een internationale exchange met meer dan 2 miljoen klanten.

Luno accepteert de volgende fiat-valuta’s:

  • Euro (EUR)
  • Indonesische roepia (IDR)
  • Maleisische ringgit (MYR)
  • Nigeriaanse Naira (NGN)
  • Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR)
  • Zambiaanse Kwacha (ZMW)

Luno accepteert de volgende betaalmethoden:

  • Debet / creditcard (Visa)
  • SEPA
  • IDEAL
  • SOFORT

Luno biedt de volgende cryptocurrencies aan:

Luno biedt een Bitcoin-naar-fiat trading platform voor zijn gebruikers. Het platform biedt gebruikers functies zoals geavanceerde grafieken, API-toegang voor geautomatiseerd handelen, verschillende indicatoren en diepgaande rapportage.

Een uitgebreide review van Luno zullen jullie binnenkort op onze website kunnen lezen. Mocht je nu al geïnteresseerd zijn Meld je dan nu aan bij Luno door hier te klikken of op de afbeelding hieronder.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN