Libra Blockchain

Facebook onthult Libra Association & Libra Blockchain

Facebook gaat op 18 juni de Libra Association en de Libra Blockchain aankondigen. Dit werd op zondag 16 juni door Cointelegraph gepubliceerd.

Het nieuws, dat op vrijdag 14 juni al door The Block gepubliceerd werd, gaf aan dat de Libra Association al tientallen partners binnen heeft gehaald, dat het gevestigd zal worden in Genève en dat het toezicht zal houden op de cryptocurrency van het bedrijf.

Op 18 juni zal Facebook het officieel gaan introduceren en zal, naar verluidt, het testnet live gaan. The Block beweert een niet-gespecificeerde blogpost van Facebook gezien te hebben, waarin staat welke Libra crypto-asset gehost zal worden op de speciale Libra Blockchain en ondersteund zal worden door het Libra Reserve.

Het Libra Reserve is naar verluidt manier om echte bezittingen op te slaan, om te zorgen voor stabiliteit, lage inflatie, wereldwijde acceptatie en fungibiliteit.

De sociale media-gigant hoopt dat het systeem mensen zal helpen die geen toegang hebben tot het huidige financiële systeem. Ten slotte verklaarde het bedrijf in het rapport ook dat het van plan is zich te concentreren op naleving van de regelgeving:

“Samenwerken en innoveren met de financiële sector, inclusief regelgevers en experts in verschillende industrieën, is de enige manier om te zorgen voor een duurzaam, veilig en vertrouwd kader voor dit nieuwe systeem.”

Zoals wij eerder deze maand meldde, gaven meerdere bronnen al dat aan dat Facebook zijn cryptocurrency op 18 juni zou gaan lanceren.

Tevens gaven wij al aan dat meerdere bedrijven het project van Facebook zouden gaan ondersteunen en dat het bedrijf gevestigd zou gaan worden in Genève.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN