Whale Alert spot transacties met miljoenen XRP

De populaire cryptobot op Twitter, Whale Alert, dat grote bewegingen van cryptocurrencies opspoort, heeft verschillende substantiële transacties gezien die bijna 767 miljoen XRP-tokens bevatten. Twee van deze overdrachten droegen elk meer dan een oogverblindende 280 miljoen aan XRP (met een waarde van ongeveer €104 miljoen).

Ripple verkoopt 50 miljoen XRP

De fintech-gigant achter XRP, Ripple Labs, werd tevens gespot door de bot, waarbij het 50.000.000 XRP, ter waarde van ongeveer €18,6 miljoen, verplaatste naar een alternatieve portemonnee van het bedrijf, bekend als RL18-VN. Whale Alert tweette:

Dit adres wordt gebruikt voor het converteren van XRP naar fiat, maar ook voor het verplaatsen van XRP buiten het bedrijf – naar crypto-beurzen en financiële instellingen die tot de klanten van Ripple behoren. Daarnaast wordt RL18-VN ook gebruikt om XRP naar de liquiditeitscorridors (ODL-platforms) van het bedrijf te sturen.

716,7 miljoen XRP verschoven door grote beurzen

De rest van de bovengenoemde gigantische hoeveelheid XRP werd verstuurd tussen verschillende grote wereldwijde cryptocurrency-beurzen, zoals Bittrex, Bitstamp, BitGo en Bitso. Twee enkele enorme hoeveelheden XRP werden tussen anonieme portefeuilles verzonden.

Een van de transacties bevatte 286.122.720 XRP en de andere 279.622.820 XRP, met een waarde van respectievelijk €106 miljoen en €105 miljoen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!