Dusk Network Review

Dusk Network Report 2022: Stabiliteit in roerige tijden

Fintech scale up Dusk Network heeft onlangs haar vierde halfjaarlijkse bedrijfsrapport uitgebracht. In het rapport onthult het de sterke financiële positie van het bedrijf en het vermogen om technische ontwikkeling nog vele jaren te blijven financieren, ondanks volatiele en dalende markten of een recessie. Het rapport benadrukt ook de lancering van het testnet, dat volgens het bedrijf “duidelijk de vooruitgang laat zien van de ontwikkeling van de privacy-compliant blockchain ecosysteem voor financiële use cases”.

Over Dusk Network

Dusk Network is een open source blockchain voor financiële toepassingen. Gegevensbescherming en privacy-bescherming spelen een grote rol in Dusk Network, evenals het ontwerp voor naleving van de regelgeving. De blockchain is milieuvriendelijk, dankzij de onmiddellijke afwikkeling finaliteit, en smart contract functionaliteit, is het eindelijk mogelijk om regelgeving-compliant financiële toepassingen te bedienen op blockchain-technologie. Met dit rapport streeft Dusk Network ernaar de marktstandaard te zetten voor transparantie. In volatiele markten en wereldwijde uitdagingen is transparantie de enige manier om vertrouwen te winnen en onszelf te vestigen als een eerlijke speler in een veelbesproken en bewogen markt.

2022 tot nu toe

In maart 2022 werd Dusk Network’s eerste publieke testnet gelanceerd. Het testnet zag veel stabiliteitsverbeteringen en werd drie maanden later geüpgrade. Kort daarna werd een bijgewerkte roadmap vrijgegeven waarin de vier fasen van groei werden onthuld, die moeten worden gefinancierd door de stablecoins en fiat die het bedrijf bezit. In het eerste rapport over 2022 geeft de jaarrekening weer dat de organisatie in staat is om de ontwikkelingen tot ver in 2025 te blijven financieren, terwijl ze niet afhankelijk is van haar eigen token.

Nieuwe aanwinsten: focus op bedrijfsontwikkeling en marketing

Sinds het begin van de pandemie is het hele team op afstand gaan werken, waarbij vier keer per jaar bijeenkomsten worden gepland. Na de lancering van het testnet is het bedrijf een wervingscampagne begonnen om haar ambitieuze doelen waar te maken. Door zich te richten op het aantrekken van nieuw talent op bedrijfsontwikkeling en marketing, is de scaleup in staat om de huidige groeifase waarin het zich momenteel bevindt te ondersteunen en haar ambitieuze doelen te bereiken.

Roadmap naar incentivized testnet

De lancering van een veilig mainnet is de nummer één doelstelling voor Dusk Network, tegelijk is de route om dit te bereiken even belangrijk. Een van de grootste lessen van het werken met blockchain-technologie is dat het erg uitdagend is om je vast te leggen op vaste deadlines. Daarom schetst de nieuwe roadmap breed opgezette fases die veel kleinere lanceringen omvatten. De huidige fases, Daybreak en Daylight, omvatten de eerste stappen naar decentralisatie. De volgende twee fasen, Alba en Aurora, zullen zich richten op de creatie van private smart contracts en het gestimuleerde testnet.

Download het volledige Dusk Netwerk 2022 rapport hier om te zien wat de afgelopen tijd betekende voor Dusk Netwerk.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN