FTX staking2

Hoe kan je crypto staken op FTX?

Over FTX

FTX is een cryptocurrency-exchange gebouwd door handelaren, voor handelaren. FTX biedt innovatieve producten, waaronder industrie-first derivaten, opties, volatiliteits-producten en leveraged tokens. Het platform streeft ernaar een platform te ontwikkelen dat robuust genoeg is voor professionele handelsfirma’s en intuïtief genoeg voor nieuwe gebruikers.

Het proces van staken op FTX

Je hebt vast wel eens gehoord van het inzetten in cryptocurrency. Het is een prominente tak van de DeFi-wereld die investeerders naar de wereld van crypto heeft getrokken. Dit proces van staken is een manier om passief inkomen te genereren. In dit artikel worden de staking-mogelijkheden op FTX besproken.

FTT staking

FTT is een ERC-20 token dat fungeert als het native token van de FTX-exchange. Het FTX-exchange token werd op 8 mei 2019 gelanceerd en staat op het moment van schrijven op de 27e plek op het gebied van marktkapitalisatie. De volgende voordelen kunnen worden verwacht zodra je FTT staked op FTX:

  • Een hoger percentage verwijzingsbeloningen
  • Kortingen op maker fees
  • Initial exchange offering (IEO)-tickets die toenemen naarmate het aantal ingezette FTT toeneemt
  • Relatieve toename van SRM en andere airdrops
  • Gratis dagelijkse ERC-20 opnames
  • Een gratis fiat-opname per week

Als je de ingezette FTT wilt unstaken, moet je 14 dagen wachten; als het dringend is, kunt u een vergoeding betalen om onmiddellijk te unstaken.

FTT
Bron: FTX.com

Het aantal FTT is bezit is van invloed op het percentage van de SRM airdrops. Bij 25 FTT kan er worden genoten van 2% en bij 1.000.000 FTT zelfs van 14%.

Serum staking

SRM is het native token van de Serum exchange, dat een gedecentraliseerde exchange (DEX) is. De DEX is gebouwd rondom een central limit order book. Momenteel staat SRM op plek 161 op het gebied van marktkapitalisatie.

SRM
Bron: FTX.com

Zodra SRM op FTX gestaked wordt, dan worden de beloningen elk uur uitbetaald. Momenteel is de Annual percentage yield (APY) gelijk aan 4%. Het is ook mogelijk om FTT te staken en de ontvangen SRM eveneens te staken. Voor het unstaken van SRM dient er zeven dagen gewacht te worden of een unstaking fee te worden betaald.

Solana staking

Solana is het grootste token dat kan worden gestaked op FTX. Het is een blockchain dat transacties kan verwerken tot 50.000 per seconde. Daarnaast heeft Solana lage transactiekosten. Op het moment van schrijven staat SOL 7e op het gebied van marktkapitalisatie.

SOL
Bron: FTX.com

Op FTX kan er SOL worden gestaked tegen een APY van 6%. Ook hierbij geldt de unstaking periode van zeven dagen of de unstaking fee.

Raydium staking

RAY is het utility token van de Raydium exchange. Raydium maakt DeFi makkelijk en goedkoop door verbonden te zijn op de Solana blockchain. Momenteel staat RAY 167e op het gebied van marktkapitalisatie.

Ray
Bron: FTX.com

Het staken van RAY op FTX is momenteel het meest winstgevend met een APY van 20%. Hierbij geldt ook de unstaking periode van zeven dagen of het betalen van de unstaking fee.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN