Bitcoin koers

Polygon kan in bullish trend stijgen naar $1,50

De Layer-2 schaaloplossing, Polygon (MATIC), heeft het doel de applicaties op het Ethereum-netwerk te versterken. Polygon kan de applicaties schalen door transacties buiten de Ethereum-blockchain te verwerken, waardoor de gasprijzen minder hoog zijn.

Er wordt gezegd dat het 65.000 transacties per seconde verwerkt en pronkt met lage transactiekosten. Populaire DeFi-tokens die zijn gebouwd op het ecosysteem van Polygon, zijn SushiSwap, Uniswap, Curve en Aave.

Daarnaast heeft Polygon de afgelopen tijd goede partnerschappen verworven, waaronder met Walt Disney voor zijn 2022 Disney Accelerator Program en Disney voor het verkennen van AI, AR en NFT’s. Ok is het gaan samenwerken met Reddit waarmee er binnenkort een lancering plaatsvindt van de Collectibles Avatar NFT-marketplace. Ook heeft het partnerschappen verworven met Stripe en Twitter.

Ongeveer 48 Terra-projecten migreerden bovendien naar Polygon na de akelige implosie, waaronder Derby Stars en OnePlanet. Om deze redenen is de totale vergrendelde waarde (TVL) ook sterk gestegen naar $1,85. Dit is een stuk lager dan de all-time high van $6 miljard, maar deze werd geregistreerd ten tijden van veel hogere prijzen.

Polygon lijkt bullish op de vieruurs-grafiek

De grafiek van MATIC ziet er dan ook goed uit. De vieruurs-grafiek van MATIC laat duidelijk zien dat de prijs de afgelopen weken voor een bull run gaat, die in een oplopend kanaalpatroon zit. MATIC lijkt daarnaast boven de 25 daagse en de 50 daagse EMA-lijn te komen. De RSI is inmiddels boven de 50 gekomen wat duidt op bullish volume.

De prijs van MATIC lijkt dan ook op de korte termijn te gaan stijgen. De bulls kijken naar het volgende belangrijke niveau op $1,50. Een beweging onder de $0,85-zone zou dit scenario echter ontkrachten.

De prijs van Polygon is de afgelopen weken agressief gestegen na de aankondiging van een fusie met Ethereum, die naar verluidt in september zal plaatsvinden. Analisten zijn ervan overtuigd dat de meeste ontwikkelaars ervoor zullen kiezen om op Ethereum te blijven, wat bewezen is ongelooflijk sneller te zijn in vergelijking met andere netwerken.

Na de recente rally is Polygon nu de 13e grootste crypto-valuta in termen van marktkapitalisatie met een waarde van $7 miljard. Op het moment van schrijven is de prijs van Polygon gelijk aan $0,90.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN