Bitcoin halving

Bitcoin en Ethereum zijn ongevoelig voor concurrentie, aldus Jurrien Timmer

Fidelity’s belangrijkste macrostrateeg die tevens een Nederlandse achtergrond heeft, genaamd Jurrien Timmer, heeft in een recentelijk interview met Raoul Pal aangegeven dat Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) een punt hebben bereikt waarop ze waarschijnlijk ongevoelig zijn voor concurrentie.

In het interview met vergelijkt Timmer Bitcoin en Ethereum met de Amerikaanse techgigant Apple en zijn enorme aanwezigheid en dominantie over zijn industrie. Hij zei het volgende:

“Volgens de wet van Metcalfe geldt dat hoe groter het netwerk wordt, hoe exponentieeler de waardering van dat netwerk wordt. En ik heb het voorbeeld van een Apple-computer gebruikt, waar je kunt zien, als je kijkt naar hun jaarlijkse inkomsten, hoe meer iPhones en al dat spul dat ze verkopen, de waardering exponentieel omhoog gaat totdat het ter zake komt – en als het dan zover komt dat het netwerk zo krachtig is dat er zo’n grote gracht omheen zit dat zelfs als ik morgen een veel betere iPhone uitvind, ik nooit in dat netwerk zal kunnen doordringen, omdat het te krachtig is.”

De macro-expert gaf vervolgens aan dat terwijl andere cryptoprojecten zullen blijven bestaan ​​​​en concurreren met de top twee digitale activa door marktkapitalisatie, Bitcoin en Ethereum zich al als leiders in de industrie hebben gevestigd. Hij zei het volgende:

“En ik denk dat Ethereum en Bitcoin die drempels hebben bereikt. Dat betekent niet dat er geen andere munten en andere netwerken zullen zijn. Maar ik denk dat ze de test hebben doorstaan ​​om groot genoeg te worden om geloofd en serieus genomen te worden, toch? Een paar jaar geleden zeiden veel investeerders: ‘Nou, dit kan vrij snel worden gereguleerd.’ Dat schip is gevaren, denk ik.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN