Lazio

Binance lanceert NFT-ticketing voor voetbalwedstrijden van S.S. Lazio

Onlangs kondigde ‘s werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance aan dat fans van de in Rome gevestigde professionele Italiaanse voetbalclub Società Sportiva Lazio (ook bekend als “S.S. Lazio”) “het nieuwe seizoen 2022/23 kunnen beginnen met geavanceerde NFT-tickets.” In een blogpost die op 28 juli werd gepubliceerd, introduceerde Binance NFT-ticketing en sprak over de voordelen ervan:

“NFT-tickets zijn digitale middelen die je toegangsgegevens voor een evenement opslaan. Deze nieuwe digitale tickets bieden niet alleen opslag en beveiliging voor fans, maar geven hun houders ook toegang tot alle andere exclusieve voordelen van het evenement, die anders moeilijk te beheren en distribueren zouden zijn met een traditioneel ticketingsysteem. Het gebruik van de NFT-technologie bij ticketing van evenementen brengt teams, spelers en organisatoren dichter bij fans door middel van beveiliging, een betere gebruikerservaring en meer betekenisvolle merk- en evenementervaringen…

In feite kan deze technologie worden toegepast op elk offline of online evenement dat aanwezigheid en validatie van het ticketbezit vereist. Het kan ook worden uitgebreid tot speciale en beperkte evenementen voor een gevoel van exclusiviteit.

Teams die vertrouwen hebben in hun ticketingsysteem kunnen ook extra voordelen toevoegen om hun fans verder te betrekken en te stimuleren dan alleen het kopen van tickets. Sommige van deze fanprivileges kunnen merchandise-lanceringen en kortingen, rally’s, exclusieve live-interviews, speciale airdrops, weggeefacties en beperkte digitale verzamelobjecten omvatten. Andere voordelen kunnen opwindende clubervaringen of toegang tot privétrainingssessies zijn, die in het verleden voor de meeste fans buiten bereik waren.“

Vervolgens legde het uit dat het nu S.S. Lazio-fans in staat stelt om NFT-single- en seizoenskaarten te kopen via het Binance Fan Token-platform. Het gaf het volgende aan:

“S.S. Lazio-fans kunnen het nieuwe seizoen 2022/23 nu beginnen met de allernieuwste NFT-tickets. Het LAZIO Fan Token-partnerschap, gelanceerd in oktober 2021, komt nu aan zijn volgende stap – waar Binance vanaf juli NFT-single- en seizoenskaarten zal lanceren. Om de fanervaring verder te verbeteren, bieden Lazio’s NFT-tickets extra voordelen voor de Binance Fan Token-community, waaronder kortingen, weggeefacties en ervaringen die het komende seizoen een echt hoogtepunt zullen maken voor alle S.S. Lazio-fans.

Naast het verkennen van nieuwe kanalen en manieren om fans tickets en stadiontoegang te bieden, zijn NFT-tickets hier om een ​​nieuwe gelaagde fanervaring op het Binance Fan Token Platform te introduceren! Dit zal een manier zijn om loyale fans te rangschikken en te belonen met nog meer exclusieve voordelen. We willen dat fans de voordelen van deze technologie met de club ervaren en extra voordelen, privileges, toegang tot speciale ervaringen, token-weggeefacties en beperkte verzamelobjecten krijgen.“

Enkele voorbeelden van voordelen van Lazio’s NFT-abonnement zijn “Exclusieve Stadio Olimpico-toegang tot thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2022/23”, “10% Lazio-winkelkorting op elk item” en “20% ticketkorting op Europa League-wedstrijden”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN