Bitcoin prijs

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers op weg naar $28.800?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Het ziet er goed uit voor de bulls! Woensdagavond werden de renteverhogingen van de FED aangekondigd. De FED heeft besloten om de rentes met 0.75% te verhogen. Je kan wel merken dat we momenteel met krankzinnige tijden te maken hebben, want renteverhogingen zijn absoluut niet goed voor de financiële markten, maar ondanks dat stegen de markten wel fors. Dit kwam doordat de uitkomst matchte met de verwachting van de marktparticipanten. De pijn was dus al ingeprijsd. Afijn, we gaan kijken naar de analyse van Bitcoin!

Weekgrafiek

Prachtig om te zien hoe de Bitcoin koers de weekgrafiek keurig respecteert. Zo lang de $19.420-$17.600 wordt behouden is er weinig aan de hand voor de bulls en mogen we kijken naar meer upside. Zoals we al zo lang vermelden, als we de bearmarkt rally doorzetten is de $28.800 het main target. Dat is namelijk het terug te testen gebied (range low). Daarboven ligt ook nog een wekelijkse supply op de $29.282-$32.400. Als we boven de $32.400 gaan sluiten op de weekgrafiek verwacht ik dat we veel hoger gaan bewegen, richting mogelijk zelfs de $48.000 regionen.

Bron: TradingView

Daggrafiek

De daggrafiek ziet er ook erg goed uit. De Bitcoin koers houdt dé higher low plek vast, op $20.762-$21.195. Zo lang we dat doen kunnen we verder omhoog kijken. Met of zonder eventuele korte terugtest verwacht ik dat we naar de volgende prijsgebieden gaan bewegen. Deze liggen op $26.700 en $28.800.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, het ziet er goed uit voor de bulls! Wij kijken omhoog, richting het prijstarget op $28.800. Vanuit daar kijken we weer verder voor de volgende movements. Fijne dag!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN