Cardano

Djed stablecoin van Cardano heeft 35 nieuwe samenwerkingen voor lancering

Het COTI-team, dat de algoritmische stablecoin van Cardano ontwikkeld, heeft in een blogpost gedeeld dat 35 nieuwe partnerschappen heeft voorafgaand aan de lancering van het mainnet. De lancering van de Vasil hard fork komt steeds dichterbij, wat betekent dat Djed stablecoin binnenkort kan worden ingezet op het mainnet.

Zoals aangegeven door het team van COTI, kan na de voltooiing van de de Vasil hard fork, het begin betekenen van de inzet van Djed op het mainnet. Naar verwachting zal de Vasil hard fork plaatsvinden in de laatste week van juli. Volgens het Djed-team zal de Vasil hard fork de schaalbaarheid bieden die nodig is om Djed veilig te laten draaien op het mainnet.

Volgens het team achter COTI is Djed dan ook bedoeld om te fungeren als de primaire valuta die wordt gebruikt om alle transactiekosten van Cardano’s netwerk te betalen. COTI tweette het volgende:

“We zijn verheugd een samenwerking aan te kondigen met @Astarter_Pad, een DeFi-infrastructuurhub op Cardano. Astarter zal Djed gebruiken om native Cardano-stabiele marktparen te brengen voor zeer liquide activahandel op hun ADEX.”

De nieuwe samenwerking tussen Djed en Astarter werd op 19 juli aangekondigd. De DeFi-infrastructuurhub op Cardano zal Djed gebruiken om native Cardano stable marktparen toe te voegen voor zeer liquide activahandel op de Astarter Decentralized Exchange (ADEX).

Eind juni ging het een samenwerking aan met Celestial City, dat een MusicFi-platform is waarmee artiesten Initial Song Offerings kunnen dirigeren. Gebruikers kunnen ADA Pay gebruiken om betalingen te doen op het platform. Ook is er de mogelijkheid om betalingen te doen in de Native cryptocurrency van Cardano, ADA. Daarnaast voegde het team eraan toe dat het op zoek was naar manieren om de Djed stablecoin op te nemen in het Celestial City-platform, zodat gebruikers het ook kunnen gebruiken om te betalen.

Trading Tent, een platform waar gebruikers elke type Cardano Native Assets binnen twee wallets kunnen verhandelen, is in dezelfde maand ook een samenwerking aangegaan met Djed. Met deze samenwerking wordt er gehoopt dat het gebruik van Djed kan worden gegarandeerd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN