Bitcoin koers

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers moet $23.000 breken voor een bearmarkt rally

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers ziet er goed uit en we lijken dan eindelijk (tijdelijk) herstel te gaan zien. Wat is er nodig voor een verdere stijging omhoog? Wat is er nodig om veel hogere prijzen te gaan zien? En wat zijn de meest voor de hand liggende scenario’s? Dat en meer lees je in de wekelijkse update van vandaag!

Weekgrafiek

De Bitcoin koers doet wat het moet doen en behoudt de wekelijkse support zone op de $19.420-$17.600. Deze support komt voort uit de vorige high (vorige all time high 2017) en een stuk consolidatie dat zich daarop heeft gevormd. Zo lang we deze zone behouden kunnen we de $28.800 targetten, oftewel de verloren range low van de range waar we een jaar lang in hebben bewogen. Verder ligt daar ook de wekelijkse supply, op de $29.282-$32.400. Dat is hét punt voor een mogelijke lower high en dus biedt dat een interessante kans om naar shorts te kijken of je lopende posities te hedgen. Mochten we een wekelijkse candle close boven de $32.400 krijgen, dan pas kijken we echt een stuk hoger, richting de $48.000 en mogelijk zelfs de $65.000.

Bron: TradingView

Daggrafiek

Tot aan $26.536 is de weg vrij en ligt er eigenlijk vrijwel geen resistance op de daggrafiek. Er is duidelijk sprake van een zogenaamde ‘void’ of ‘inefficiency’. Mochten we daarheen gaan bewegen verwacht ik eigenlijk ook dat we gewoon door gaan pushen richting de voormalige range low op $28.800. Aan de onderzijde kijk ik naar de $21.190-$20.745 voor een swing low op de dagelijkse demand, richting nieuwe highs. Dit is voor mij persoonlijk ook dé plek om vast te houden, want als we dat gaan verliezen kan het snel lelijker worden en is de huidige beweging omhoog wellicht niet meer dan een fake out. Afijn, zo ver is het nog niet en we hebben een duidelijke higher high neergezet, zelfs boven de wick, dus we mogen gewoon de higher low spelen.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers ziet er erg goed uit. Zoals het er nu naar uit ziet kunnen we verder omhoog kijken, eventueel met tijdelijke terugtest tussendoor. $21.190-$20.745 is dé plek om vast te houden voor het bullishe perspectief!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN