Dogecoin

Transactiekosten voor Dogecoin nu nog lager door core-upgrade

De populaire meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE) is op weg nog gebruiksvriendelijker te worden met zijn gloednieuwe core-upgrade. De Dogecoin Core 1.14.6-upgrade werd vanochtend vroeg gelanceerd en zal o.a. transactiekosten nog verder verlagen.

Bovendien zei de belangrijkste ontwikkelaar van Dogecoin: “Alle Dogecoin Core-gebruikers – miners, services, relay-operators en portemonnee-gebruikers – worden sterk aanbevolen om te upgraden”, aldus het officiële bericht dat op GitHub is gepubliceerd.

Enkele baanbrekende veranderingen voor DOGE

Veel netwerkdeelnemers hebben geduldig gewacht op de nieuwe core-update, omdat deze de dust limieten verlaagt van 1 DOGE naar 0,01 DOGE. Bovendien is de kernupgrade gebonden aan het weigeren van berichten met fouten, waardoor de beveiliging wordt verhoogd. Een andere cruciale verandering is het maximale aantal addnotes, dat is teruggebracht tot 800.

Ten slotte is het waarschuwingssysteem uit het ecosysteem verwijderd en moet het downloadsysteem voor transacties vlotter verlopen. En met het verbeterde geheugenbeheermechanisme is het gemakkelijk om te begrijpen waarom deze upgrade groot nieuws is voor Dogecoin.

DOGE is met 11,1% gestegen

Tesla’s baas Elon Musk onthulde dat zijn bedrijf 75% van haar Bitcoin-bezit moest verkopen. De die-hard ambassadeur van Dogecoin wees er echter snel op dat hij geen van zijn DOGE heeft verkocht. Integendeel, ‘s werelds grootste meme-cryptocurrency kan nu worden gebruikt om de elektrische auto’s van Tesla rond de Las Vegas Strip te rijden.

Naast dit goede nieuws omtrent DOGE, heeft het bekende crypto-analysebedrijf Santiment onthuld dat DOGE tot de top 3 van meest gebruikte cryptocurrency onder Ethereum-whales behoort. De bullish statistieken kwamen naar voren kort nadat de prijs van Bitcoin op 18 juli begon te stuiteren.

Bovendien, met de voortdurende steun van Elon Musk, is Dogecoin de afgelopen week 11,1% gestegen. Op het moment van schrijven wordt de meme-munt verhandeld op $0,069, volgens CoinGecko. Ondanks dat de koers van DOGE de afgelopen 24 uur 5,7% heeft verloren, is DOGE de afgelopen 30 dagen met 14,6% gestegen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN