CB thumbnail site (8)

Bitcoin op weg naar $28.000 en Ethereum naar $2.000?

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. De bearmarkt rally lijkt ingezet en er ligt meer moois in het verschiet voor Bitcoin (BTC)? Gaan we wellicht zelfs $28.000 en hoger zien? En hoe staan Ethereum (ETH) en Binance Coin (BNB) ervoor? Dat en meer bespreek ik tijdens de video van vandaag! Vergeet zeker niet eventjes te liken en te abonneren als je dat nog niet gedaan hebt. Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN