Crypto.com verkrijgt goedkeuring in Italië

Volgens een persverklaring heeft Organismo Agenti e Mediatori (OAM) in Italië een regelgevende licentie uitgegeven aan Crypto.com, waardoor de beurs haar goederen en diensten aan consumenten kan aanbieden.

Het is de meest recente stap in de expansiestrategie van Crypto.com nadat het bedrijf onlangs toestemming kreeg om zaken te doen in Griekenland, in juni een licentie in Singapore kreeg en in maart een kantoor opende in Dubai. Mede-oprichter en CEO van het bedrijf, Kris Marszalek, zei het volgende over de aankondiging:

“We zijn toegewijd aan het opbouwen van duurzame groei in de regio en zullen blijven samenwerken met regelgevers om een ​​breed scala aan producten en diensten te leveren aan onze gewaardeerde klanten.”

Crypto.com blijft uitbreiden

Met meer dan 50 miljoen gebruikers wereldwijd, breidt het ecosysteem van Crypto.com zich voortdurend uit. De Hellenic Capital Market Commission heeft onlangs Crypto.com geregistreerd in Griekenland, de Monetary Authority of Singapore heeft in principe goedkeuring verleend voor een Major Payment Institution-licentie en de Dubai Virtual Assets Regulatory Authority heeft voorlopige goedkeuring verleend voor haar Virtual Asset-licentie.

Meer dan 50 miljoen mensen gebruiken Crypto.com, ’s werelds snelst groeiende cryptocurrency-netwerk, dat is opgericht in 2016. Het doel van het bedrijf is om cryptocurrency in elke portemonnee te stoppen. Crypto.com zet zich in om de acceptatie van cryptocurrencies te versnellen door middel van innovatie en om de volgende generatie bouwers, makers en ondernemers in staat te stellen een eerlijker en rechtvaardiger digitaal ecosysteem te creëren. Crypto.com is dan ook gebouwd op een fundament van veiligheid, privacy en compliance.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!