Binance lanceert “Red Alarm”-functie om potentiële scams te identificeren

De bekende cryptocurrency-beurs Binance heeft zojuist een nieuwe tool genaamd “Red Alarm” gelanceerd om gebruikers te helpen bij het opsporen van cryptocurrency-scams. DappBay, een gedecentraliseerde applicatie (DApp)-hub met een nieuwe blockchain-scantechnologie die probeert cryptocurrency-projecten te identificeren die waarschijnlijk oplichting zijn, wordt geïntroduceerd door BNB Chain, volgens een recent geplaatste blogpost.

‘DappBay’ is een DApp-hub in het BNB Chain-ecosysteem dat gebruikers de tools biedt die ze nodig hebben om zich veiliger te verplaatsen. Red Alarm, een eenvoudig te gebruiken tool voor het scannen van contractrisico’s aangeboden door DappBay, helpt gebruikers hun investeringen te beschermen tegen potentiële bedreigingen door potentiële risicovolle projecten te identificeren.

Om handelaren te helpen hun investeringen te maximaliseren, beoordeelt DappBay ook recent opgerichte cryptocurrency-ondernemingen op basis van marktgegevens. Op basis van marktstatistieken selecteert en rangschikt DappBay de meest recent gelanceerde projecten, zoals Games, DeFi (decentralized finance), NFT (non-fungible token), etc. Je kan hierdoor snel de nieuwste en meest populaire projecten vinden en profiteren van investeringsmogelijkheden met behulp van de ranglijsten “Snelste gebruikersgroei”, “Best presterende tokens” en “Trending”.

Volgens Gwendolyn Regina, investeringsdirecteur bij BNB Chain, is het doel van de beveiligingstool om handelaren te helpen oplichters een stap voor te blijven en hun kapitaal veilig te stellen. De BNB Chain-gemeenschap kan de beste nieuw uitgebrachte projecten, waaronder Games, DeFi, NFT en andere, beoordelen en shortlisten met behulp van marktgegevens van DappBay. De Red Alarm-functie is een belangrijke ontwikkeling, aangezien het de gemeenschap in realtime kan waarschuwen voor de mogelijke risico’s die verband houden met de projecten en zo gebruikers helpen om oplichters een stap voor te blijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!