bitcoin koers

Nicholas Merten verwacht een opluchtingsrally voor Bitcoin

De populaire cryptocurrency-analist Nicholas Merten heeft recentelijk aan zijn 515.000 abonnees op YouTube aangegeven dat hij een grote opluchtingsrally verwacht voor Bitcoin (BTC) te midden van onzekerheden op de cryptomarkten. Hij verwacht dit omdat er nu meer mensen zijn die bereid zijn om Bitcoin te kopen, aangezien verkopers uit de markt zijn verdreven. Hij zei het volgende:

“We zijn van mening dat er nog steeds een langere bearmarkt kan ontstaan. We geloven [ook] in de realiteit dat er waarschijnlijk een opluchting op de markt zal komen zoals in het verleden, en het heeft simpelweg te maken met het feit dat veel verkopers uit de markt zijn gedwongen. We hebben nu waarschijnlijk meer kopers dan verkopers tegen deze prijzen.”

Op basis van de huidige prijs van $21.135 voorspelt de analist dat Bitcoin kan stijgen tot $30.000, een stijging van 42%:

“Als we [de] prijs boven deze voortschrijdende gemiddelden kunnen krijgen en ze daarna in ondersteuning kunnen veranderen, hebben we mogelijk een grote stap naar boven, iets in het bovenste bereik van $20.000, van $25.000 tot $30.000.”

Merten zei dat de nummer een cryptocurrency volgens marktkapitalisatie nu al een maand zijwaarts handelt, en het zou klaar kunnen zijn voor een steile rally als het erin slaagt om uit zijn huidige kanaal te breken. Hij sloot af met:

“Ik wil het niet al te zelfverzekerd noemen, maar we kunnen hier een serieuze stap zetten en de reden waarom is omdat we, net als in mei 2022, een consolidatie van een maand hadden, zeer vergelijkbaar hier. We zitten in meer dan een maand van consolidatie in prijs.

Je hebt veel longs en veel shorts in een van deze kanalen [$30.000 en $20.000]. Als de prijs substantieel de andere kant op begint te gaan, vooral als je boven dit kanaal [$20.000] komt, heb je een heleboel shorts, niet alleen van dit kanaal [$21.000] en ook van dit kanaal [$30.000] die heel goed zou kunnen nemen aanzienlijke verliezen… waardoor een enorme short squeeze naar boven kwam.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN