Bitcoin

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers moet $23.000 breken voor een bearmarkt rally

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Terwijl de Amerikaanse inflatiecijfers hoger uitvallen dan verwacht (9.1% in plaats van 8.8%), de dollar sterk blijft stijgen én het faillissement van Celsius is aangekondigd, houdt de Bitcoin koers nog altijd stand op de key support. Wat zijn de verschillende scenario’s en wat is de verwachting voor de komende periode? Dat en meer lees in je een nieuwe Bitcoin koersupdate!

Weekgrafiek

Op de weekgrafiek houdt de Bitcoin koers nog altijd stand. Zo lang de zone van $19.420-$17.600 wordt behouden mogen we hoop blijven houden op een zogenaamde ‘bearmarkt rally’. Hoofddoel om dan naartoe te gaan bewegen is de eerstvolgende vorm van resistance, op de $28.850. Dat is de low die de Bitcoin koers in het verleden heeft verloren.

Bron: TradingView

Daggrafiek

Op de daggrafiek is goed te zien hoe de bovenkant van de liquiditeit is opgezocht en de onderkant nog open staat. Er is dus nog steeds een reële kans dat we de lows nog gaan opzoeken. De lows liggen op $18.600 en $17.600. Verder hebben we ook de dagelijkse supply afgewezen. Het is voor de bulls dus van cruciaal belang om het bearishe scenario te invalideren. Dit gebeurt zodra de Bitcoin koers boven de $23.000 gaat sluiten op de daggrafiek. Zodra de Bitcoin koers dat doet kunnen we ons serieus gaan opmaken voor een bearmarkt rally, richting die $28.850 regionen. Tot die tijd is voorzichtigheid geboden.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers ligt nog altijd in consolidatie. Er is relatief weinig gebeurd. We kunnen serieuze prijsactie gaan verwachten als we op de daggrafiek boven de $23.000 gaan sluiten of als we op de weekgrafiek onder de $17.600 gaan sluiten.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN