CB thumbnail site (2)

Hoe maak je een top down analyse? Dit is hoe je kan traden!


CryptoCoinTalk
 houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Iedere zondag posten we een educatieve video over uiteenlopende onderwerpen, van traden en investeren tot platformrondleidingen en tips en tricks om je te helpen overleven in de huidige marktcondities. Vandaag neem ik je mee in hoe je een top down analyse kan maken en hoe je dat uiteindelijk kan uitwerken tot een trade, met instapprijs, verkooptarget en stoploss. Bekijk de video nu en vergeet niet eventjes op de likeknop te drukken als je dit soort video’s tof vindt!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN