Coinbase is listing for US$100 billion on Nasdaq

Coinbase gaat zich nu ook concentreren op Nederland

De in de Verenigde Staten gevestigde cryptocurrency-beurs Coinbase heeft duidelijk zijn zinnen gezet om nu ook Europa te veroveren, aangezien het bedrijf van plan is zijn diensten uit te breiden naar vier Europese landen.

In een nieuwe blogpost zei de cryptocurrency-beurs dat het zijn uitbreidingsinspanningen opvoert door zich te vestigen in Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland, nadat het al voet aan de grond heeft gekregen in het VK, Ierland en Duitsland. Het gaf het volgende:

“Als onderdeel van onze onlangs aangekondigde tweeledige groeistrategie, streven we naar een gezamenlijke inspanning om onze aanwezigheid in Europa te versterken […] We zijn al ter plaatse in het VK, Ierland en Duitsland. Daarnaast zijn we bezig met uitbreiding in Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland. In al deze markten is ons doel om de Coinbase-suite van retail-, institutionele en ontwikkelaarsproducten te lanceren.”

Onlangs heeft de Europese Unie (EU) een mijlpaalovereenkomst aangenomen die bekend staat als de Markets in Crypto Assets Regulation (MiCA) om een ​​uitgebreid reglement voor cryptoregulering te creëren voor de 27 landen binnen haar rechtsgebied. Hier ging de blogpost ook dieper op in. Het zei het volgende hierover:

“Dit zal de markt belangrijke juridische en regelgevende zekerheid bieden en de normen in de hele sector verhogen. Dit is opwindend: een geharmoniseerde enkele reeks regels voor de hele EU zal ons in staat stellen om onze groei-inspanningen in het hele blok te investeren, te versnellen en op te schalen.

Bovendien heeft de EU een grote stap voorwaarts gezet door een verstandige deal te sluiten voor de implementatie van de Travel Rule om financiële misdrijven en de overdracht van illegale fondsen aan te pakken.”

Terwijl Coinbase van plan is om zijn voetafdruk in Europa uit te breiden, kondigde Coinbase-CEO Brian Armstrong eerder deze maand aan dat het bedrijf 18% van zijn personeelsbestand zou ontslaan vanwege de huidige crypto-winter. Het is dus wel verrassend te noemen dat de beurs besloten heeft om deze stap nu te nemen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN