Ethereum koers

Grote investeerders blijven Ethereum accumuleren

Het toonaangevende blockchain-analysebedrijf Santiment heeft recentelijk op Twitter onthuld dat grote investeerders het toonaangevende smart contract platform Ethereum (ETH) blijven accumuleren, te midden van de aanhoudende waardedaling van ETH. Het gaf aan dat adressen met een saldo tussen 100 en 100.000 ETH de dip van Ethereum zijn blijven kopen. Het tweette het volgende:

“Ethereum-haaien- en walvisadressen (met tussen de 100 en 100.000 ETH) hebben samen 1,1% meer van de muntvoorraad aan hun tassen toegevoegd tijdens deze dip van -39%. Historisch bewijs wijst erop dat deze groep alfa heeft voor toekomstige prijsbewegingen.”

Het bedrijf gaf tevens aan dat het XRP in de gaten houdt, na getuige te zijn geweest van een exponentiële sprong in het aantal unieke gebruikers dat interactie heeft met zijn netwerk. Het zei het volgende hierover:

“XRP houdt beter stand dan de meeste altcoins tijdens de daling van crypto op donderdag. Een paar dagen geleden explodeerde het XRP-netwerk met unieke adressen die op het netwerk interageren, voor het eerst sinds februari 2020 meer dan 200.000. Dit is het bekijken waard.”

Het blockchain-analysebedrijf voegde eraan toe dat de twee grootste meme-cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie, Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB), de afgelopen tien dagen ook een aanzienlijke toename in netwerkactiviteit hebben geregistreerd. Het tweette het onderstaande:

“Wat je mening ook is over Dogecoin en Shiba Inu, het lijkt erop dat ze elk een opmerkelijke toename in netwerkactiviteit laten zien. Vooral de afgelopen 10 dagen hebben DOGE (+32%) en SHIB (+35%) veel terugkerende netwerkinteracties gezien.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN