KuCoin Europa

KuCoin lanceert euro handelsparen voor BTC, ETH en USDT

De toonaangevende cryptocurrency-exchange KuCoin is duidelijk druk bezig met zijn verovering van de Europese markt, aangezien het handelsplatform EUR spothandelsparen geïntroduceerd heeft voor Bitcoin, Ethereum en USDT. Als gevolg hiervan zullen gebruikers gemakkelijker kunnen converteren tussen euro’s en cryptocurrencies.

Focus op Europa

Het primaire doel van cryptocurrency-exchanges is om zoveel mogelijk mensen aan boord te krijgen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrencies. Miljoenen mensen willen deze ruimte betreden, maar worstelen met het converteren tussen fiat en crypto. KuCoin erkent de behoefte aan betere oplossingen en de verdere uitbreiding naar de Europese markt illustreert dat punt perfect.

KuCoins introductie van EUR spothandelsparen markeert een cruciale eerste stap in die richting. Gebruikers kunnen direct tussen euro’s en BTC, ETH en USDT converteren. Bovendien stelt het de exchange in staat om zijn positie op de Europese cryptomarkt te verstevigen, die wereldwijd nog steeds één van de sterkst groeiende regio’s is. Een grotere voet aan de grond krijgen in dit deel van de westerse wereld maakt deel uit van de voortdurende wereldwijde expansie van KuCoin. De CEO van de beurs, Johnny Lyu, voegde het volgende toe:

“De nieuwe EUR spothandelsparen in de fiat-to-crypto-service die door KuCoin wordt ingezet, is een nieuwe belangrijke mijlpaal na de toevoeging van BRL een week geleden. We hopen dat dit onze lokale gebruikers en degenen die liever de euro gebruiken, uitstekend gemak zal bieden.”

Het is echter niet de eerste stap van KuCoin in Europa. De beurs lanceerde SEPA Payments om gebruikers toegang te geven tot de meest éénvoudige fiat-naar-crypto exchange ervaring die mogelijk is. SEPA overboekingen zijn een cruciaal aspect van de handel in de hele Europese Unie, waardoor gebruikers EUR op een rekening kunnen storten voor aankopen. Door die functionaliteit op een top exchange zoals KuCoin aan te bieden, wordt het voor consumenten veel gemakkelijker om de cryptocurrency-industrie te verkennen.

Voortdurende uitbreiding van KuCoin

Het veroveren van de Europese markt is cruciaal voor KuCoin. Het bedrijf is echter onlangs tevens doorgedrongen in Brazilië, een andere crypto-hub. Met de ondersteuning voor BRL-betalingen via PIX kunnen gebruikers de Braziliaanse real converteren naar USDT, BTC en ETH via directe gesprekken op de spotmarkt van KuCoin. Lyu gaf het volgende hier over aan:

“KuCoin is er sterk van overtuigd dat het bieden van een veilige en stabiele brug tussen fiat en cryptocurrencies een betere ervaring voor crypto-gebruikers zal brengen, wat cruciaal is voor de massale acceptatie van cryptovaluta. In de nabije toekomst is KuCoin van plan om meer fiat-handelsparen op de spotmarkt te ondersteunen, en zo de beste plek te worden om de cryptowereld met fiat te verkennen voor wereldwijde gebruikers.”

KuCoin is één van de vijf beste cryptocurrency-beurzen wereldwijd en werd in 2021 door Forbes uitgeroepen tot een van de beste crypto-exchanges. Na de sterke push lancering van handelsparen in euro, zal de beurs zijn best blijven doen om Europese gebruikers tegemoet te komen met innovatieve features.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN