Anonymous Elon Musk

Hackgroep Anonymous houdt Do Kwon verantwoordelijk voor het wegvagen van miljoenen dollars

De wereldwijde hackgroep Anonymous heeft in een nieuwe video op YouTube aangegeven dat het de mede-oprichter van Terra (LUNA), Do Kwon, verantwoordelijk zal houden voor de ineenstorting van het Terra-ecosysteem. De groep gaf aan dat het Kwon zo snel mogelijk voor het gerecht zal brengen. In de video werd het volgende gezegd:

“Doe Kwon, als je luistert, helaas, er is niets dat kan worden gedaan om de schade die je hebt aangericht ongedaan te maken. Het enige dat we op dit moment kunnen doen, is u aansprakelijk stellen en ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk voor het gerecht wordt gebracht.”

De wereldwijde hacktivistengroep gaf tevens aan dat hoewel de crypto-industrie op een gegeven moment “wat pijn zal ervaren” vanwege de moeilijke macro-economische omgeving, de Terra-oprichter verantwoordelijk is voor het wegvagen van miljarden dollars aan waarde. Het gaf het volgende aan:

“De afgelopen maanden waren slecht voor crypto en de economie als geheel. We zouden waarschijnlijk wat pijn ervaren in de crypto-industrie vanwege de macro-omgeving, ongeacht wat er intern gebeurde. We waren dit jaar ook toe aan een nieuwe bearmarkt. Maar de acties van Do Kwon, de oprichter van het Terra-ecosysteem, zijn in zijn eentje verantwoordelijk voor het oplichten van miljarden dollars van particuliere investeerders.”

Volgens Anonymous heeft Kwon in het verleden mogelijk meer misdaden begaan dan publiekelijk bekend is. De groep sloot af met het volgende:

“Het is ons duidelijk dat Do Kwon veel geheimen heeft en dat hij erg slordig is geweest in zijn executie. Meerdere regeringen voeren hun eigen onderzoek naar de oplichter. Maar dat zijn wij ook. Anonymous onderzoekt de hele geschiedenis van Do Kwon sinds hij de crypto-ruimte betrad om te zien wat we kunnen leren en aan het licht kunnen brengen. Het lijdt geen twijfel dat er nog veel meer misdaden te ontdekken zijn in je [Do Kwons] spoor van vernietiging.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN