Cryptsy schikking

Voyager Digital eist $665 miljoen terug van 3AC

De grote cryptocurrency-broker Voyager Digital heeft in een nieuwe aankondiging duidelijk gemaakt dat het een ingebrekestelling uitgevaardigd heeft tegen het crypto-hedgefonds Three Arrows Capital (3AC), met als doel om meer dan $650 miljoen terug te krijgen van de laatstgenoemde. De aankondiging luidt als volgt:

“[Voyager Digital] heeft Three Arrows Capital (3AC) in gebreke gesteld wegens niet-betaling van de eerder bekendgemaakte lening van 15.250 BTC en $350 miljoen USDC.”

Met de Bitcoin koers ongeveer $20.711 op het moment van schrijven, is de 15.250 BTC momenteel meer dan $300 miljoen waard, wat de totale schuld op iets meer dan $665 miljoen brengt.

In de aankondiging verzekert Voyager klanten dat deze situatie geen invloed heeft op de normale werking van het platform. Voyager is van plan door te gaan met het gebruik van kapitaal en faciliteiten van Alameda Ventures Ltd. als resultaat van een aparte deal. Het geeft het volgende aan:

“Het in gebreke blijven van 3AC veroorzaakt geen verzuim in de overeenkomst met Alameda.”

Vorige week zeiden de oprichters van Three Arrows Capital, Kyle Davies en Su Zhu, dat het crypto-hedgefonds zware verliezen heeft geleden tijdens de neergang van de cryptovaluta. Tevens gaven zij aan dat 3AC juridische professionals en financiële adviseurs heeft ingehuurd om hen te helpen aan zijn verplichtingen jegens kredietverstrekkers en investeerders te voldoen, terwijl het zijn opties overweegt, waaronder een redding van externe bedrijven. Ze gaven het volgende aan:

“We hebben altijd in crypto geloofd en dat zijn we nog steeds. We zijn vastbesloten om dingen uit te werken en een billijke oplossing te vinden voor al onze onderdelen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN