polygon-prv-matic

MATIC stijgt explosief waarbij whales sterk hebben geaccumuleerd

De blockchain-gegevensverkoper, Santiment, heeft onlangs aangegeven dat het aanbod van Polygon (MATIC) sinds begin mei in de wallets van grote whales is beland. Het gaat hierbij om een stijging van 9% van de whale-wallets, terwijl de prijs in de afgelopen 24 uur met meer dan 22% is gestegen.

Santiment gaf in een tweet aan dat wallets tussen de 10.000 en 10.000.000 MATIC-tokens samen meer MATIC gekocht hebben, wat heeft geresulteerd in een stijging van 8,7% van het saldo. Dit percentage wordt gerekend ten opzichte van het saldo van zes weken geleden. Op het moment van schrijven is de prijs van MATIC ook explosief gestegen. In de afgelopen 24 uur steeg het token van een prijs rond de $0,41 naar een niveau boven de $0,50. Santiment tweette het volgende:

“🦈🐳 $MATIC sharks en whales hebben al ongeveer zes weken een behoorlijk grote accumulatietrend. De holders, variërend van 10k tot 10 miljoen munten, hebben in deze periode gezamenlijk 8,7% meer aan hun wallets toegevoegd. 📈 “

Polygon brengt nieuws over CO2-neutraliteit

Onlangs is de layer-2 blockchain een partnerschap aangegaan met de on-chain koolstofmarkt, KlimaDAO, om koolstofneutraliteit te bereiken. Dit kan ook gezien worden als een belangrijke reden voor de recente prijsstijging van MATIC. Gisteren werd namelijk bekend gemaakt dat Polygon $400.000 aan CO2-credit verworven heeft, wat gelijkstaat aan 104.794 ton broeikasgassen.

Sandeep Nailwal, het hoofd van Polygon, drong er ver op aan om verder te gaan als het gaat om de milieucrisis. Hij heeft de stelling ingenomen om daadwerkelijk iets te doen om het probleem te voorkomen.

Ook heeft WhaleStats gegevens over een grote transactie van een whale op Twitter gedeeld. De whale genaamd “BlueWhale0097” heeft namelijk 10.000.000 tokens gekocht voor een waarde van $4.226.890. 11,9% van zijn wallet bestaat momenteel uit MATIC-tokens, met een waarden van $6.124.735. Het volgende werd getweet:

“🐳 ETH-walvis “BlueWhale0097″ heeft zojuist 10.000.000 $ matic gekocht ($ 4.226.890 USD). Gerangschikt als #154.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN