Wachtwoord vergeten crypto-wallet

Toegang tot crypto-wallet kwijt? ReWallet biedt een oplossing!

Bitcoin (BTC) is steeds populairder aan het worden. Door deze enorme stijging zijn er weer verschillende berichten naar boven komen drijven van mensen die honderden of duizenden BTC hebben ‘verloren’, omdat zij geen toegang meer hebben tot hun crypto-wallets. Zo plaatsten wij eerder nog een artikel van een voormalig Ripple CTO, Stefan Thomas, die de toegang tot zijn fortuin van 7.002 BTC verloren is omdat hij zijn wachtwoord niet meer weet.

Hoewel dit natuurlijk dom te noemen is, is Thomas niet de eerste en zeker niet de laatste die dit zal overkomen. Een simpele zoekopdracht op Google zal je honderden van dit soort cases tonen en tot voor kort was hier geen oplossing voor. Althans totdat ReWallet zich hier mee ging ‘bemoeien’.

Wallet Recovery Services

De Duitse onderneming ReWallet helpt mensen om weer toegang te krijgen tot hun, met wachtwoord beveiligde, portefeuilles, en hoe hoger de Bitcoin koers stijgt, des te meer aanvragen het bedrijf krijgt.

De software is in wezen een brute aanval op je crypto-wallet; het probeert miljoenen wachtwoorden snel achter elkaar. De algoritmen die de software gebruikt, proberen een groot aantal permutaties uit van wat potentiële wachtwoorden kunnen zijn volgens de klant. Dit werkt vaak omdat mensen helaas de neiging hebben om wachtwoorden opnieuw te gebruiken, ondanks tal van redenen om dit niet te doen.

Hernieuwde interesse zorgt voor enorme drukte

Te midden van de hernieuwde interesse in Bitcoin besteedt ReWallet behoorlijk wat tijd aan het beantwoorden van vragen via email van mensen die hulp nodig hebben. Het bedrijf evalueert vervolgens die vragen en helpt mensen om erachter te komen of terugvordering mogelijk is. Het bedrijf gaf ook aan dat klanten soms weten dat het een verloren zaak is, maar alleen maar bevestiging zoeken.

Hoewel er de laatste tijd een hoop hernieuwde interesse in crypto is geweest, en met veel aandacht voor de whales met enorme bedragen, hebben de mensen die contact opnemen met ReWallet een verscheidenheid aan waarde in hun ‘verloren’ portefeuilles zitten.

De software blijft in ontwikkeling

Sommige mensen komen naar hen toe jaren nadat ze dachten dat hun portemonnee verloren was, omdat ze niet wisten dat deze dienst bestond. Wat anderen betreft, kan het zijn dat de software van ReWallet nu de tijd heeft gehad om het probleem alsnog op te lossen. Naarmate de software beter wordt, kan het bedrijf portemonnees bezoeken waartoe ze in het verleden geen toegang hadden.

Het feit is dat mensen die de diensten van ReWallet gebruiken, het bedrijf toevertrouwen om hun cryptocurrency niet te stelen zodra ze erin slagen de portemonnee te hacken. Maar zoals het bedrijf opmerkt, heeft het bedrijf een lange reeks positieve recensies; Het kan immers alleen blijven bestaan ​​door zijn goede reputatie te behouden.

Als beloning vraagt ReWallet wel 20% van het bezit van de crypto-portemonnee als ze er met succes toegang toe hebben, maar dit is een prijs die mensen graag willen betalen voor hun ‘verloren geld’.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN