Binance nieuws

Vietnam Blockchain Association gaat samenwerken met Binance

De grootste cryptocurrency-exchange, Binance, is samen gaan werken met de Vietnam Blockchain Association om de ontwikkeling van blockchain-technologie in het land te stimuleren. De twee partijen zullen daarnaast verbindingen leggen met andere technologiebedrijven over de hele wereld.

De cryptocurrency-industrie heeft de afgelopen jaren een gastvrije locatie gevonden in Vietnam, volgens een onderzoek van Chainalysis. Dit komt omdat het land de eerste plaats innam in de acceptatie van digitale activa in 2020. In datzelfde jaar ondertekende Ngo Duc Thang, directeur van het Government Cipher Committee, een richtlijn gericht op de ontwikkeling van de sector. Hij beweerde ook dat blockchain-technologie een van de belangrijkste kenmerken is van de vierde industriële revolutie. Thang zei:

“De overheid zal de komende tijd vroege bedrijven blijven faciliteren, stimuleren en promoten om proactief het digitale transformatieproces te versnellen waarin blockchain-technologie de steunpilaar is. Verwacht wordt dat blockchain tegen 2030 40 miljoen banen zal creëren, en 10% – 20% van de wereldwijde economische infrastructuur zal draaien op blockchain-technologiesystemen.”

In een recente verklaring werd onthuld dat het land zijn inspanningen in het veld verdubbelde toen het lokale gedecentraliseerde applicatie-ecosysteem, de Vietnam Blockchain Association, de hand schudde met Binance. Phan Duc Thung, de vice-president van de Association hoopt dat de samenwerking een brug zal slaan tussen de technologie en het lokale bedrijfsleven. Hij zei:

“Wij geloven dat dit een van de juiste stappen is, in de richting van de Vietnamese regering in de richting van een digitale overheid, een digitale economie, die duurzame groeiwaarden brengt voor een welvarend Vietnam.”

De CEO van Binance, Changpeng Zhao, heeft aan de andere kant beweerd dat zijn bedrijf zal voldoen aan de nationale wetten. Ook heeft hij verzekerd dat het platform veilig en betrouwbaar zal zijn. Daarnaast zal de samenwerking gericht zijn op het aantrekken van buitenlandse investeerders en internationale middelen die kunnen worden gedistribueerd naar de snelgroeiende economie van Vietnam. Persoonlijke training en het opleiden van mensen over de verdiensten van crypto zal een ander doel zijn.

Eerder dit jaar werd door de Vietnam Digital Communications Association (VDCA) de Vietnam Blockchain Union (VBU) gelanceerd. Het primaire doel hiervan is om de acceptatie van blockchain-technologie te verspreiden over het hele land en crypto-projecten te ondersteunen. Bovendien zal de organisatie samenwerken met de Vietnamese wetgevers om een ​​passend regelgevingskader te ontwerpen voor het binnenlandse ecosysteem van digitale activa. Dang Minh Tuan, voorzitter van de VBU, voorspelde dat de oprichting van de vakbond de ambities van Vietnam om een ​​hoogontwikkelde technologie-natie te worden zal helpen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN