OnlyFans NFT

FEWOCiOUS heeft bijna $50 miljoen verdiend met NFT’s

De 19-jarige tiener Victor Langlois (alias “FEWOCiOUS”) heeft naar verluidt in iets meer dan een jaar bijna $50 miljoen verdiend met de verkoop van zijn digitale kunst in de vorm van non-fungible tokens (NFT’s).

Volgens een rapport van NBC News verwierf de 19-jarige voor het eerst grote bekendheid nadat zijn fysieke kunstwerken en NFT’s voor $2,16 miljoen werden verkocht via een veilinghuis in New York. De collectie, getiteld “Hallo, ik ben Victor (FEWOCiOUS) en This is My Life”, ging dieper in op Victors kindertijd en zijn leven als transgender.

Volgens het rapport was de eerste NFT-collectie van Langlois gericht op zijn leven van 14 tot 18 jaar, inclusief zijn ervaring om uit een gewelddadig huishouden te worden verwijderd en bij zijn grootouders in Las Vegas te wonen. Langlois zei destijds dat hij bang was om als transgender uit de kast te komen voor religieuze familieleden.

Blijkbaar vertelde hij Christie’s in juni 2021 dat zijn grootmoeder moeite had om zijn artistieke bezigheden te begrijpen, en zei dat ze zich in plaats daarvan hoopte dat hij een veiliger carrièrepad zou nemen. Hij zei het volgende hierover:

“Toen ze zag dat ik kunst wilde nastreven, had ze zoiets van: ‘Wat? Wees een advocaat.’ Wat ik begrijp. Maar het deed pijn als ze zou zeggen: ‘Je kunst is lelijk en daarom kun je het niet doen.'”

De stap van FEWOCiOUS om kunst na te streven heeft hem echter geen windeieren gelegd. Als gevolg van zijn stap in digitale kunst heeft hij een aantal opvallende verkopen gerealiseerd, waaronder de verkoop van bijna $20 miljoen aan digitale kunst in 24 uur in april. Volgens de berichten was de verkoop de op twee na grootste in de geschiedenis voor NFT-marktplaats Nifty Gateway.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN