Terra LUNA

LUNA 2.0 daalt met 80% na vermelding

De nieuwe start van Terra (LUNA) is niet bepaald positief te noemen, aangezien de vers geslagen tokens na de lancering een enorme daling van 80% hebben doorgemaakt.

Terraform Labs heeft gisteren aangekondigd dat de nieuwe blockchain die de LUNA 2.0-tokens bevat, al werkte. De token steeg na het minen tot $19,5 voordat hij een bearish ommekeer zag en daalde naar een koers van $5,18. Volgens CoinMarketCap handelt de token momenteel iets boven dat cijfer op $5,75.

LUNA 2.0 daalde na vermelding

Nadat Terraform Labs de lancering van de nieuwe tokens had aangekondigd, kondigde Bybit aan dat zijn gebruikers het platform konden gebruiken om de nieuwe tokens te verhandelen. Bij de aankondiging mochten gebruikers het token alleen verhandelen tegen stablecoin, USDT. Kort na de Bybit-aankondiging kondigde Kraken ook aan dat handelaren zijn platform konden gebruiken om de nieuwe LUNA 2.0-tokens te verhandelen.

De handel is echter nog niet begonnen omdat de beurs nog moet voldoen aan de vereiste minimale liquiditeit. Sinds de aankondiging van Terra hebben ongeveer vijf andere beurzen, waaronder Bitrue en KuCoin, de token genoteerd, waardoor het totale totaal op zeven komt. De komende dagen zullen waarschijnlijk meer beurzen de token vermelden. Tevens heeft Binance ook zijn steun voor de nieuwe blockchain herhaald, waarbij de CEO van de beurs, Changpeng Zhao, een tweet plaatste die verwees naar de geloofwaardigheid van het nieuwe project.

Terra zet airdrop gefaseerd voort

De oprichter van het platform, Do Kwon, heeft echter op zijn beurt de afgelopen uren niet veel van zich laten horen op social media. Afgezien van de retweets van verschillende belangrijke aankondigingen, was hij afwezig van social media. Dit is begrijpelijk, aangezien de meeste handelaren die geld verloren door de crash, nog steeds erg luidruchtig zijn op alle socials. Zo hebben sommigen opgeroepen tot een onderzoek naar het bedrijf, terwijl anderen hebben opgeroepen tot zijn arrestatie en vervolging.

Naast juridische stappen, heeft een beroemde YouTuber gebruikers opgeroepen om de nieuwe LUNA 2.0-tokens te boycotten. Anderen zijn echter doorgegaan met het vasthouden van de oude token, die hernoemd is naar Terra Luna Classic (LUNC). Deze token vertoont echter geen tekenen van leven, met een enorm verlies van 29% in de afgelopen 24 uur. De oude token steeg vóór de enorme crash nog naar $119. Het ziet er echter naar uit dat deze token officiëel dood verklaard kan worden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN