Dogecoin

Koop nu Tesla-merchandise met Dogecoin!

Het is geen geheim dat de bekende CEO van SpaceX en Tesla, Elon Musk, een fan is van de bekende meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE). Musk, die tevens onlangs Twitter overgekocht heeft voor $44 miljard, heeft zijn ondersteuning voor DOGE verschillende keren publiekelijk uitgesproken. Vandaar dat hij ook wel “The Dogefather” genoemd wordt in de crypto-community.

Tesla opent deuren voor DOGE

In een eerdere tweet werd al bekend dat Musk’s zijn bedrijf Tesla binnenkort DOGE zou gaan accepteren voor merchandise. Gisteren dook Elon Musk echter op Twitter om het nieuws aan te kondigen, en gaf het volgende aan:

“Tesla-merchandise kan worden gekocht met Doge, binnenkort ook SpaceX-merchandise”

Niet alle Tesla-producten komen echter in aanmerking om gekocht te kunnen worden met DOGE. Klanten moeten op de Tesla-website zoeken naar het Dogecoin-symbool naast de bestelknop voor producten die in aanmerking komen voor betaling met Dogecoin.

Dogecoin-portemonnee voor Tesla-producten

Om met Dogecoin te kunnen bestellen, hebben klanten een Dogecoin-portemonnee nodig. Wanneer u afrekent met Dogecoin, wordt op de betalingspagina het Tesla Dogecoin-portemonnee-adres weergegeven in zowel een alfanumerieke code als een QR-code. Vervolgens kan verbinding worden gemaakt met de Dogecoin-portemonnee van de klant om de Dogecoin over te dragen.

Tesla merkte op dat het de verantwoordelijkheid van de koper is om ervoor te zorgen dat Dogecoin nauwkeurig wordt overgedragen naar de portemonnee van Tesla. Het zei ook dat klanten verantwoordelijk zijn voor de kosten in verband met de Dogecoin-transacties.

Dogecoin koers steeg wederom na Musk’s aankondiging

‘S Werelds grootste meme-cryptocurrency is op verschillende momenten gestegen nadat Musk het benoemde. Hetzelfde is het geval wanneer de CEO van Tesla een belangrijke aankondiging doet met betrekking tot zijn bedrijven. Het is dan ook niet gek dat de Dogecoin koers een mooie stijging doormaakte toen het nieuws zich verspreidde.

Kort na de tweet, was er een plotselinge piek in de prijs van DOGE. Tegenover een 24-uurs dieptepunt van $0,07658, steeg de meme-cryptocurrency tot $0,08538 na de tweet van Musk. De token heeft later echter een correctie ondergaan en staat op het moment van schrijven weer op $0,07955.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN