Kazachstan crypto

Binance gaat samenwerken met Kazachstan

De cryptocurrency-exchange, Binance, heeft aangekondigd dat het een nieuwe samenwerking is aangegaan met de regering van Kazachstan. Binance gaf aan dat het partnerschap het in staat zal stellen zich te concentreren op op het helpen van de overheid met betrekking tot haar streven om innovatieve regelgeving in het cryptocurrency-ecosysteem te brengen.

De ondertekening van het samenwerkingsverband vond plaats terwijl Changpeng Zhao, de CEO van Binance, een officieel bezoek bracht aan Kazachstan. Hier heeft hij ontmoetingen gehad met met de president van Kazachstan Kassym-Zhomart Tokayev, eerste plaatsvervangend stafchef van de president van Kazachstan, Timur Suleimenov, en minister van Digitale Ontwikkeling, Innovatie en ruimtevaartindustrie van de Republiek Kazachstan, Bagdat Musin.

Zhao vertelde het volgende:

“Het wereldwijd laten groeien van crypto-adoptie, om een ​​positieve impact te hebben op de samenleving als geheel, is een van onze primaire doelen.”

“Kazachstan is een van de wereldleiders in de cryptomining-industrie. Het land was een van de eersten ter wereld die de legalisering van mijnbouw introduceerde. Wij zijn van mening dat Binance, in volledige samenwerking met de lokale autoriteiten, een grote bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de lokale cryptogemeenschap en het blockchain-ecosysteem in Kazachstan.”

De samenwerking tussen Binance en de regering van Kazachstan zal effectief helpen bij de ontwikkeling van het digitale valuta-ecosysteem in het land. Het is echter nog onduidelijk of Binance ook een regionaal hoofdkantoor zal opzetten zoals Frankrijk en Dubai. Er is wel bevestigd dat er een door blockchain aangedreven VC-fonds en academie zal worden geïntroduceerd.

Bagdat Musin had het volgende te melden:

“Als wereldleider op het gebied van crypto-exchanges neemt Binance de verantwoordelijkheid voor het hele ecosysteem. Samen met CZ hebben we nagedacht over de Binance roadmap in Kazachstan. We bespraken ook het potentieel van het creëren van een blockchain-georiënteerd VC-fonds en academie om lokale talenten van Astana Hub te helpen wereldwijd te gaan. We geloven echt dat Kazachstan een regionale hub kan worden voor internationale spelers in de cryptowereld.”

Binance is momenteel bezig om zijn relatie met regelgevers te verbeteren verbeteren. De deal met Kazachstan is nog een manier waarop het bedrijf de wereld heeft laten zien hoe toegewijd het is aan dit doel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN