Ripple YouTube rechtszaak

Ripple-rechtszaak nadert einde, aldus jurist

Volgens crypto-jurist, Jeremy Hogan, nadert de zaak tussen Ripple en de Securities and Exchange Commission (SEC) van de VS zijn einde. Volgens hem heeft John Heaton, de advocaat van XRP, een brief ingediend waarin hij beweert 67.000 XRP-holders te vertegenwoordigen.

De aanpak is bedoeld om te reageren op het verzoek van de SEC om een ​​getuige-deskundige om te getuigen over wat Ripple-investeerders dachten toen ze het zesde grootste crypto-activum kochten. Volgens Hogan zouden de inspanningen ertoe kunnen leiden dat er een geheel andere weg wordt bewandeld. Ook heeft hij gezegd dat de verhuizing een groot verschil kan maken in de zaak.

De rechtbank heeft daarnaast XRP-holders een amicusstatus gegeven, aldus Hogan. Eerst moeten ze echter een verzoek indienen bij de rechter. In deze stap wil Deaton verlof van de rechtbank om een amicus-brief in te dienen in een Daubert-kwestie waarbij de deskundige mening van Mr. Doody betrokken is.

Bovendien merkte Hogan op dat Amici respectvol toestemming vraagt om een Amicusbrief in te dienen waarin de deskundige wordt aangevochten. De bedenkingen van Daubert van de rechtbank over de mening van de heer Doody weerspiegelen de aard van de uitdagende moeilijkheden die het had verwacht toen het de amici-status toekende. Opmerkelijk is dat Counsel for Amici zojuist kennis heeft genomen van het rapport van de heer Doody over het gedrag van individuele XRP-houders zoals Amici.

Volgens Hogan wil de SEC een deskundige in de rechtszaak om te getuigen over wat Ripple-investeerders dachten toen ze de cryptocurrency kochten. Daarnaast vertegenwoordigt Deaton 67.000 echte XRP-holders en wi hij delen wat ze dachten. De SEC is om die reden tegen.

Deaton wil een ‘Daubert’-motie indienen als reactie op het inhuren van een expert door de SEC om de motivaties van XRP-kopers te bespreken. Dit suggereert dat Ripple probeert de getuige te ontslaan omdat zijn standpunt geen “redelijke wetenschappelijke basis” heeft. Hogan vervolgde.

Hogan geeft toe dat de timing van de motie zijn enige probleem is. Dit komt doordat er nog geen formele verzoeken zijn ingediend om de getuige-deskundigen te staken. Ze zijn pas op 30 augustus uitgerekend. Maar advocaat Deaton voelde zich genoodzaakt om deze stap nu te zetten, want als hij wacht tot 31 augustus, heeft hij maar anderhalve maand om zijn verzoek in te dienen, toestemming van de rechtbank te verkrijgen, zijn brief op te stellen en in te dienen, wat een strakke deadline is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN