Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers maakt zich op voor nieuwe all-time high, aldus analist

De op de voet gevolgde cryptostrateeg Credible Crypto is van mening dat de Bitcoin koers zich klaarmaakt om weer een nieuwe all-time high te bereiken, ondanks het algehele bearish sentiment op de cryptomarkt. Hij vertelde zijn ruim 330.000 volgers op Twitter dat Bitcoin (BTC) de afgelopen tien jaar in een macro-bullmarkt gezeten heeft, waarbij de bearmarkten van 2014 en 2018 als corrigerende perioden dienden. Hij tweette het volgende:

“Dit is waar ik naar refereerde in de onderstaande tweet. Na de toppen in 13/17 hadden we grote bearmarkten waarin het drie jaar duurde om terug te keren naar hoogtepunten. De huidige correcties zijn in mindere mate, en dit zal worden bewezen als/wanneer we over enkele maanden nieuwe recordhoogtes bereiken.”

Credible is een populaire analist die gebruikmaakt van de Elliott Wave-theorie, een technische analysebenadering die probeert toekomstige prijsacties te voorspellen door de massapsychologie te volgen die zich meestal in golven manifesteert. Volgens de theorie gaat een bullish-marktcyclus door vijf impulsgolven, waarbij het activum tijdens de tweede en vierde golf wordt gecorrigeerd, terwijl het in de loop van de eerste, derde en vijfde stijgt. De theorie stelt ook dat elke grote golf uit vijf kleinere subgolven bestaat.

Kijkend naar de grafiek van Credible, suggereert de analist dat Bitcoin zich midden in een grote vijfde golf bevindt, die begin 2019 begon. Toevallig bevindt de Bitcoin koers zich nu ook in de vijfde subgolf die BTC naar een nieuw recordniveau van meer dan $100.000 zou kunnen duwen. De analist gaf echter aan dat zijn bullish standpunt controversieel is, aangezien BTC nog jaren verwijderd is van de volgende halvering. Hij tweette het volgende:

“Een controversiële kijk, ik weet het, maar Bitcoin-halveringen zijn meer ingeprijsd dan mensen naar mijn mening denken. De meesten verwachten pas na de volgende halvering in 2024 een nieuwe recordhoogte. Ik verwacht er eerder een.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN