Binance Launchpad

Binance gaat samenwerken met een museum uit de VAE

Onlangs is het Museum of the Future geopend in de Verenigd Arabische Emiraten (VAE) en heeft het een NFT-overeenkomst gesloten met Binance. De twee entiteiten zullen in de toekomst enkele van de meest unieke digitale activa leveren die de futuristische essentie van het museum vertegenwoordigen.

Het Museum van de Toekomst werd opgericht in de VAE om enkele intrigerende en visionaire ideeën te tonen. Hoewel het nog maar een paar weken geleden is sinds de inhuldiging, is het aantal bezoekers van deze locatie fenomenaal gestegen. De bedoeling om van deze populariteit gebruik te maken, heeft het museum naar het crypto-ecosysteem gebracht.

Binance en zijn NFT-marketplace, Binance NFT, zal het museum helpen bij het lanceren van zijn eerste NFT-collectie. De verzameling gaat onder de naam “The Most Beautiful NFT’s in the Metaverse” en zal het werk tonen van enkele van de beste ideeën van de wereld.

Op 18 mei werd het nieuws over de samenwerking gedaald door WAM. De staatsminister voor kunstmatige intelligentie, digitale economie en telewerktoepassingen, Omar Bin Sultan Al Olama, is van mening dat deze samenwerking een mijlpaal zal zijn in het plan van de VAE om een internationaal ecosysteem voor digitale activa op te bouwen. Over enkele weken zal de NFT-collectie verschijnen.

Binance kondigde ook een samenwerking aan met het Venus Protocol Mini Program. Venus Protocol is nu de eerste app voor uitlenen en lenen die het mobiele platform van Binance bereikt.

Venus Protocol is een gedecentraliseerde marktplaats die platformleningen en -leningen voor stablecoins aanbiedt. De geldmarkt van dit protocol is een van de grootste algoritmen in de BNB-blockchain. De financiële verzoeken worden uitgevoerd via een netwerk van deelnemers die de operaties uitvoeren via door Venus ondersteunde cryptocurrencies.

Op 19 mei werd de samenwerking met Venus Protocol gedeeld. Nu hebben de gebuikers van de Binance-chain rechtstreeks toegang tot gedecentraliseerde leningen en leningen via het Venus-protocol. Dit zal helpen om de noodzaak om tussen de platforms te wisselen weg te nemen en een naadloze ervaring in de keten te bieden.

Het Venus Protocol Mini-programma wordt geïntegreerd met de gedecentraliseerde niet-bewarende portemonnee van Binance. Met de web3-portemonnee kunnen gebruikers geld overmaken en verbinding maken met dApps zoals Venus Protocol en PancakeSwap. Dit zal de gebruikerservaring verbeteren tijdens het selecteren van blockchains en het schakelen tussen Binance en DeFi.

Mayur Kamat, Head of Product bij Binance, zei dat het doel van deze integratie met Venus Protocol is om de use-cases van de Binance-app, zoals uitlenen en lenen, te verbeteren voor een betere toegankelijkheid.

Binance heeft de laatste tijd zijn activiteiten uitgebreid door middel van nieuwe partnerschappen, licenties en overnames. Nu, dankzij deze nieuwe updates, opent de exchange de week met een positieve noot, wat waarschijnlijk tot uiting zal komen in de marktwaarde.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN