bitcoin koers

Bitcoin koers heeft nog een lange weg te gaan, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Rager heeft recentelijk naar eerdere bearmarkten van Bitcoin (BTC) gekeken in een poging het einde van de huidige neerwaartse trend van de Bitcoin koers te voorspellen. Hij vertelde zijn 200.000 volgers op Twitter dat de lengte van de bearcycli van 2014 en 2018 van Bitcoin suggereert dat BTC nog een lange weg te gaan heeft voordat het een bodem kan bereiken. Hij tweette het volgende:

“Hoe meer je kijkt naar de eerdere BTC-prijsgeschiedenis, hoe meer je kunt denken dat het niet de bodem is. Na 190 dagen vanaf het hoogste punt ooit, had Bitcoin nog 150 tot 200 dagen totdat het de laatste paar cycli de bodem bereikte (rode box). Als tijd een indicatie is, kan het nog zes tot acht maanden zijn.”

Wat de prijs betreft, zei Rager dat hij het 200-weeks voortschrijdend gemiddelde (MA) in de gaten houdt, dat volgens hem de Bitcoin koers overeind heeft gehouden tijdens de downtrends van 2014 en 2018. Hij zei het volgende:

“Als de Bitcoin koers daalt en stuitert op de 200-weekse MA zoals eerdere bearmarkten, beschouw dat dan als een goede zaak. Het zou slechts een daling van -68% zijn ten opzichte van de hoogtepunten. Eerdere bearmarkten hadden een terugval van -84%+. -84% pullback in deze bearmarkt zou bijna $11.000 zijn voor BTC.”

Volgens de analist zal de Bitcoin koers op korte termijn de sterkte of zwakte van de Amerikaanse aandelenmarkt blijven weerspiegelen. Hij zei het onderstaande:

“Een beetje tijdverspilling om naar de BTC-grafiek te staren terwijl je alleen naar de SPX-grafiek zou moeten kijken. Duidelijke afwijzing, goede tijden. Verwacht een schokkerig weekend zoals altijd voor Bitcoin met beperkt positieve prijsactie (fake-outs) totdat aandelen een ommekeer hebben.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN