Chainlink review

Kunnen investeerders vertrouwen op de vraag naar LINK?

Vanwege de laatste crash van de crypto-markt wordt de noodzaak benadrukt om te concentreren op blockchain-projecten die een real-world use-case bieden. Chainlink (LINK) is een dergelijk project wat in deze categorie past wegens een bedrijfsmodel waarbij Oracle-services in de keten worden geleverd. Is Chainlink momenteel een goede optie om in te investeren?

Er worden waardevolle inzichten geboden om deze vraag te beantwoorden vanuit een recente technische talk van Chainlink. Een van de belangrijkste hoogtepunten van het gesprek was de rol van Chainlink bij het leveren van Oracle-services. Dit zal namelijk een essentieel onderdeel zijn van het mogelijk maken van tokenisatie van activa op blockchains. Ter vergelijking zijn de services van Chainlink het gedecentraliseerde on-chain-equivalent van Amazon Web Service (AWS).

Een van de bedrijven die momenteel gebruik maakt van Chainlink’s technologie om realtima tracking van digitale activa op blockchain-netwerken te bieden is Invenium. De vraag naar dergelijke diensten zal de behoefte aan Oracle-diensten vergroten. Chainlink is toevallig een van de beste crypto-projecten die in deze specifieke niche actief zijn, vooral omdat tokenisatie van activa mainstream wordt.

De groei van LINK is direct gekoppeld aan de vraag naar de Oracle-services van Chainlink. Momenteel wordt het al gebruikt om te betalen voor toegang tot Oracle-gegevens. De groeiende vraag naar tokenisatie van real-world activa zou moeten bijdragen aan de organische groei van LINK. Op de lange termijn zal dit resulteren in positieve impulsen op de prijs van LINK.

Momenteel probeert LINK te herstellen van een sterk bearish sentiment als gevolg van de laatste marktcrash. De prijs is gedaald tot $5,3, dat een belangrijk ondersteuningsniveau is. Dit betekent daarnaast dat LINK zijn prijs binnen een langdurig dalend kanaal heeft weten te houden.

Bron: TradingView

De afgelopen vijf dagen zat het niveau van de RSI in de oversold regio, waardoor de prijs van LINK iets heeft kunnen terugpakken vanaf het ondersteuningsniveau van $5,3. Ook laten on-chain statistieken zien dat er sprake is van een licht accumulatie. Toch lijkt LINK moeite te hebben om het sentiment te doen keren vanwege de lage koopdruk.

Met name de koopdruk zou echter op het punt staan ​​​​om een ​​comeback te maken. De telling van het aantal whale-transacties voor transacties met een waarde van meer dan $1 miljoen registreerde significante activiteit in de afgelopen 24 uur. De huidige prijsvooruitzichten van LINK zijn misschien gehuld in onzekerheid, maar de langetermijnvooruitzichten zijn gunstig voor de bulls.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN