Bitcoin nieuws

Bitcoin ziet er bearish uit, maar wat zeggen de analisten?

Omdat de Bitcoin koers de afgelopen dagen flink gedaald is, leek het ons wel interessant om te kijken wat populaire crypto-analisten te zeggen hebben over de korte termijn vooruitzichten van de koningsmunt. We hebben hieronder twee populaire crypto-analisten onder elkaar gezet om jullie een goed overzicht te bieden over wat zij denken dat er te gebeuren staat.

Nicholas Merten: $30.000 is mogelijk, maar $20.000 is uitgesloten

In een nieuwe strategiesessie gaf Nicholas Merten zijn 516.000 YouTube-abonnees een wekelijkse afsluiting nadat de Federal Reserve de rente heeft verhoogd en de cryptomarkt onder grote druk is komen te staan. Hij zei het volgende:

“Ik wil doorgaan en een beetje praten over waar we het over hadden als ons worstcasescenario. Ik moet eerlijk tegen jullie zijn, ik blijf hier weer bij mijn wapens.

Misschien heb ik het twee keer op rij bij het verkeerde eind, maar ik zal vertrouwen hebben in mijn verklaring hier in die zin dat, hoewel we een verdere prijsdaling kunnen verwachten, er een limiet is, een drempel waar het echt zinvol is aan het eind van de dag om de prijs daadwerkelijk te zien dalen, totdat we beginnen te zien dat mensen het kopen beperken en ook de heffing op de marktorderstroom leiden, wat de prijs weer omhoog zal drijven.”

De analist gaat verder met eerdere cyclustoppen en correcties te vergelijken om aan te tonen dat zelfs na significante dalingen, BTC nooit echt zo laag is gedaald als de piek van de voorgaande cyclus. Hij geeft het volgende aan:

“Dit is het punt dat ik hier wil brengen, terwijl we er in de buurt kunnen komen, we zouden hier richting $30.000 kunnen komen. Ik denk dat het volkomen irrelevant en uitgesloten is om te denken dat we naar beneden zouden komen en $20.000 zouden raken.”

Altcoin Sherpa: Bitcoin op weg richting $34.000

De volgende die we gaan bekijken is de pseudonieme crypto-analist Altcoin Sherpa. De analist vertelde zijn 174.900 Twitter-volgers dat hij het gevoel heeft dat de koningsmunt zijn potentiële bullish marktstructuur verloren heeft. Hij tweette het volgende:

“In mijn ogen heeft btc zijn potentiële bullish marktstructuur verloren met lagere dieptepunten. Het lijkt erop dat de range lows kunnen komen, tenzij dit slechts een soort afwijking is. Het kan zijn dat het volgende gebied 34kish is.”

Conclusie

Al met al, kunnen we wel stellen dat het op korte termijn niet al te best uit ziet voor de Bitcoin koers. Verschillende analisten, niet alleen deze twee, waarschuwen hun volgers om zich voor te bereiden om meer dalingen. Het is dan ook belangrijk om deze kans te pakken om goede Dollar Cost Averaging (DCA) toe te passen. Dit betekent dat je gebruik maakt van de dalingen van een bepaalde munt om op een lagere gemiddelde inkoop terecht te komen. Voor de rest zouden wij jullie willen adviseren om geduldig te zijn en geen overhaaste beslissingen te nemen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN