CB-thumbnail-site-9

Bitcoin blijft dalen! Tot waar verwachten wij een daling en wanneer stopt het?


CryptoCoinTalk
 houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Bitcoin (BTC) is recentelijk gedaald met meer dan 10%. Betekent dit dat we verder gaan dalen? En zo ja, tot waar? Welke levels zijn belangrijk en wat is van essentie voor de koers, je ziet het in deze video! Bekijk de video nu en vergeet zeker niet op het belletje te drukken, zodat je notificaties ontvangt als we weer een nieuwe video gepost hebben!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegramkanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN