VeChain partnership

Betaal nu met VeChain (VET) in ruim 2 miljoen winkels

De op supply chain-gerichte altcoin VeChain (VET) heeft een enorme aankondiging gedaan. Het maakte namelijk bekend dat het zal worden geaccepteerd als betalingsmiddel bij meer dan twee miljoen winkels over de hele wereld. Het heeft dit voor elkaar gekregen door een samenwerking te sluiten met het cryptobetalingsprotocol Alchemy Pay (ACH).

Volgens een aankondiging kan VeChain’s native token VET nu worden gebruikt om real-world goederen en diensten te kopen via het Alchemy Pay-platform met directe transacties die minder dan een cent kosten. Het gaf het volgende aan:

“Dankzij partner Alchemy Pay kan VET nu worden gebruikt om goederen te kopen bij meer dan twee miljoen winkels wereldwijd! Met behulp van onze geavanceerde koolstofarme blockchain kosten transacties fracties van een cent en worden ze binnen enkele seconden verwerkt vanuit elke VeChain-portemonnee.”

Vechain CEO en oprichter Sunny Lu zei in een eerder persbericht, dat in maart gepubliceerd werd, dat de alliantie met Alchemy Pay tot doel heeft het nut van VET als betaalmiddel en de mate van acceptatie te versterken. Hij zei het volgende:

“De integratie van VET in het cryptobetalingssysteem van Alchemy Pay is belangrijk bij het verder uitbreiden van de praktijksituaties voor VET als een vorm van betaling.

Door reguliere betalingsstandaarden zoals Visa, Mastercard en Paypal mogelijk te maken met behulp van Alchemy Pay, zal de reguliere acceptatie van VET toenemen door directe toegang mogelijk te maken, waarbij de complicaties van crypto-uitwisselingen worden omzeild die voor veel nieuwe gebruikers een barrière kunnen vormen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN