Ethereum

Ethereum loopt het risico op verder neerwaarts momentum, aldus analist

De op de voet gevolgde cryptocurrency-analist Justin Bennett heeft tegen zijn ruim 100.000 Twitter-volgers aangegeven dat de Ethereum koers het risico loopt om verder neerwaarts momentum te krijgen, voordat het enige kans heeft om nieuwe all-time highs te doorbreken.

In een update zei Bennett dat de cryptomarkt nog een klein stukje verder te gaan heeft totdat het een echte bodem vindt. Hij zei ook dat hij verwacht dat Ethereum (ETH) zal uitbodemen bij de diagonale ondersteuning van zijn stijgende kanaal. Hij zei het volgende in de video:

“Als je een bear bent zoals ik, dan ben je op zoek naar een close van minder dan $2.950. Ik wil wel duidelijk maken dat ik de komende weken bearish ben. Ik wil echter wel kopen tegen mijn kortetermijndoel voor Ethereum.

Dat doel voor deze markt zal tussen $2.500 en $2.600 liggen. De reden daarvoor is dat we in de eerste plaats deze dieptepunten hier (maart 2020) hebben, dus dat is vrij duidelijk … Dat wordt ondersteuning. We hebben ook de bodem van dit stijgende kanaal dat ook rond datzelfde gebied binnenkomt.”

De analist gaf tevens aan dat hij ook naar de totale marktkapitalisatie (TOTAL) kijkt. Volgens Bennett heeft TOTAL ook op een zeer schone technische manier een ondersteuningsniveau overschreden, wat suggereert dat een significante correctie in zicht is. Hij tweette het volgende:

“Het wordt niet veel cleaner dan dit.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN