DJ David Guetta

Deadmau5 en Richie Hawtin gaan spreken over de metaverse op IMS Ibiza

PIXELYNX, het nieuwe muziek-metaverse gaming-platform gemaakt door muzikanten en technologen Joel Zimmerman, beter bekend als deadmau5, en Richie Hawtin, en veteranen uit de muziek- en game-industrie Ben Turner, Dean Wilson en Inder Phull presenteren Metaverse & Web3 Day op International Music Summit (IMS) Ibiza op donderdag 28 april in Destino Pacha Resort.

Metaverse & Web3 Day is een speciale programmeerdag gewijd aan de conversatie van nu, in samenwerking met RCRDSHP, Sensorium, EQ Exchange en CELO. Door middel van paneldiscussies, presentaties en een clinic voor beginners, wil PIXELYNX de afgevaardigden van de IMS Ibiza Summit een uitgebreid begrip bieden van hoe ze kunnen navigeren en de mogelijkheden van Web3 en de metaverse kunnen benutten, van NFT’s tot DAO’s tot het genereren van inkomsten.

PIXELYNX’s zeven uur durende programmering presenteert enkele van de beste en slimste geesten in de Web3-ruimte op het hoofdpodium van de IMS Ibiza Summit, met gastsprekers van Audius, Coachella, Emanate, EQ Exchange, Friends With Benefits, MODA DAO, The Sandbox, Serenade, Seven20, Volta-XR en meer. Andere perspectieven zullen komen van artiesten als deadmau5, Richie Hawtin, Blond:ish en Portrait XO.

PIXELYNX’s CEO Inder Phull zal een openingstoespraak houden om de Web3-educatieve dag te beginnen, en zal later een virtueel gesprek aangaan met PIXELYNX-medeoprichters deadmau5 en Richie Hawtin om hun innovatieve platform te bespreken. De dag wordt afgesloten met een open Q&A-sessie, waar aanwezige afgevaardigden de kans krijgen om alle deelnemende sprekers vragen te stellen. Phull zei het volgende:

“Iedereen heeft het over het potentieel van de metaverse en Web3 om de muziekindustrie te transformeren. Het programma dat we hebben samengesteld op IMS Ibiza Summit zal helpen om deze nieuwe grens te ontrafelen en artiesten, hun teams en de industrie in het algemeen te laten zien hoe ze kunnen profiteren van alles wat de metaverse en Web3 te bieden hebben.”

PIXELYNX zal bovendien een Web3 Clinic hosten op de IMS Ibiza Summit om de elektronische muziekindustrie te helpen bij Web3 en zal elke aanwezige afgevaardigde een gratis NFT schenken. Experts helpen klanten bij het maken van een crypto-portemonnee en helpen hen zich te registreren om een ​​PIXELYNX POAP te ontvangen.

Een POAP (Proof of Attendance Protocol) is een digitale badge die wordt verdiend door middel van engagement. Een POAP vertegenwoordigt een ander soort NFT, omdat deze badges alleen kunnen worden verdiend door een evenement bij te wonen of later op de secundaire markt te kopen.

De IMS Ibiza Summit POAP zal door PIXELYNX worden geschonken aan afgevaardigden ter viering van de top en de aanstaande gamelancering van PIXELYNX. Houders van deze POAP krijgen langetermijnvoordelen, waaronder prioriteitsplaatsen op gastenlijsten, vroege toegang tot NFT-drops en uitnodigingen voor exclusieve toekomstige evenementen door PIXELYNX en verschillende partners.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN