Cardano koers

Santiment: Dit statistiek hint op een rally voor deze altcoin

Het toonaangevende analysebedrijf Santiment zegt dat één on-chain metriek laat hinten dat Cardano (ADA) een opportuun prijsniveau heeft bereikt voor Bulls van ADA.

Het bedrijf zet zijn radar op Cardano’s marktwaarde ten opzichte van gerealiseerde waarde (MVRV), die de gemiddelde winst of verlies van alle munten in omloop tegen een bepaalde prijs laat zien en kan worden gebruikt om prijsomkeringen te suggereren.

Volgens Santiment bevindt de MVRV van Cardano zich op een niveau dat historisch gezien een bullish keerpunt is geweest voor ADA:

“Cardano’s gemiddelde handelsrendement op de middellange termijn van 30 dagen is gedaald tot onder -15%. Dit is historisch gezien een MVRV-niveau wanneer ADA en veel andere altcoins op zijn minst een korte ommekeer in de prijzen zien om de verliezen die zich opstapelen op netwerken te verlichten.”

Image
Bron: Santiment/Twitter


Hoewel Cardano zich misschien in een positie bevindt om te rallyen, zegt het analysebureau dat crypto, in het algemeen, voorlopig overgeleverd blijft aan de genade van de aandelenmarkt.

Santiment zegt dat cryptomarkten mogelijk de correlatie moeten doorstaan tot de vergadering van het Federal Open Market Committee (FOMC) volgende maand:

“Een trend die kan aanhouden tot de volgende FOMC-vergadering in mei, cryptomarkten blijven stevig verankerd in dezelfde koerspatronen als de SP500 en de aandelenmarkten. De Fed kondigde onlangs aan dat een renteverhoging met een halve punt waarschijnlijk is.”

Image
Bron: Santiment/Twitter

Whales zijn Bitcoin aan het accumuleren

Kijkend naar Bitcoin, merkt het bedrijf op dat stijgingen in whale stablecoin transacties, of overdrachten met een waarde van meer dan $100.000, vooraf zijn gegaan aan lokale toppen en bodems voor BTC.

Santiment zegt dat het de toename van whale-activiteit in de stablecoin TrueUSD (TUSD) nauwlettend in de gaten houdt, wat erop wijst dat deep-pocketed investeerders BTC aan het accumuleren zijn:

“TrueUSD, crypto’s 6e grootste stablecoin, ziet vandaag een piek in whale transacties. De afgelopen zes uur was een van de 10 grootste stukken in $100k+ transacties dit jaar. Historisch gezien zijn whale transactiepieken een teken van accumulatie.”

Image
Bron: Santiment/Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN