Coinbase koers

Coinbase onthult investeringsstrategie voor crypto’s

Cryptobeursgigant Coinbase onthult zijn investeringen in crypto’s te midden van tijden van macro-onzekerheid.

In een nieuwe blogpost onthult het in de VS gevestigde crypto-exchange platform een gedetailleerde uitsplitsing van zijn cryptoportefeuille van Q1 2022 en biedt het inzichten over hoe het van plan is om in de toekomst door een onstabiele macro-omgeving te navigeren.

“Te midden van een wankel macrobeeld staan veel crypto-investeerders op scherp… Onze strategie zal niet veel veranderen. Het is goed om eraan te herinneren dat enkele van de meest succesvolle projecten van vandaag werden gefinancierd tijdens de bearmarkt van 2018/2019.

In dat licht komen onze vroege investeringen in projecten zoals Compound, OpenSea, Polygon, Arweave, Starkware, Blockfi, NEAR, en Messari onder anderen in gedachten.

Als zodanig zullen we blijven investeren in kwalitatieve oprichters en projecten die de sector vooruit helpen, ongeacht de bredere marktomstandigheden.”

Bron: Coinbase

Coinbase zegt dat ze in Q1 hebben geïnvesteerd in Web 3.0 en cross-chain platforms omdat veel netwerken een groei in waarde zien, wat vraag creëert naar kapitaalstromen over talloze blockchains.

“De groeiende waarde over meerdere netwerken heeft een toenemende behoefte met zich meegebracht om waarde op de ene chain naar de andere te laten stromen. Als zodanig blijven we zien dat cross-chain infrastructuur wordt uitgebouwd om activiteit tussen blockchains te faciliteren. (Coinbase Ventures Q1 investeringen: LayerZero, ZK Link, LiFi, Foxchain, Socket, Composable Finance).”

De Amerikaanse cryptobeursleider zegt vervolgens dat layer-1 blockchains nog niet klaar zijn met innoveren en onthult zijn investeringen in de sector:

“We zien nog steeds nieuwe experimentele layer 1’s in ontwikkeling.

Onze investeringen in Aptos (general-purpose L1 van voormalige Diem-medewerkers), Celestia (modulaire blockchains), en Subspace (Proof-of-Archival consensus) suggereren dat de industrie nog niet klaar is met innoveren op de basislaag.”

Coinbase zegt ook dat het heeft geïnvesteerd in de parachains van Ethereum (ETH) uitdager Polkadot (DOT). Parachains zijn projectspecifieke blockchains die parallel draaien binnen het Polkadot-ecosysteem.

“We waren bijzonder actief in het Polkadot ecosysteem in Q1 …

We hebben nu geïnvesteerd in 4 van de 5 live parachains (Acala, Moonbeam, Parallel Finance en Astar) en zijn in Q1 dieper in de DOT-wateren gedoken met investeringen in Satori en Moonwell.”

Coinbase merkt op dat het ook heeft geïnvesteerd in blockchain gaming platform Joyride, Vietnamese gaming gilde Ancient8, en Yuga Labs, de maker van de populaire Bored Ape Yacht Club non-fungible token collectie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN