Polkadot koers

Altcoins zullen exploderen als Bitcoin stijgt tot $55.000, aldus analist

De populaire cryptostrateeg, bekend als Altcoin Sherpa, heeft recentelijk op Twitter zijn bullish sentiment uitgesproken over altcoins en de vlaggenschip-cryptocurrency, Bitcoin (BTC). Hij gaf aan dat altcoins de voorkeur hebben om te stijgen als Bitcoin met meer dan 30% stijgt tot $55.000. Hij tweette:

“Ik denk sterk dat altcoins een sterke voorsprong hebben als Bitcoin de komende weken naar $55.000 gaat of zoiets, zoals ik denk dat het zal gebeuren.”

Volgens Altcoin Sherpa vertoont Bitcoin momenteel een bullish marktstructuur. De top crypto-analist zei dat een daling onder $37.000 of het niet halen van $55.000 de bullish-these van Bitcoin ongeldig zou kunnen maken. Hij zei het onderstaande hierover:

“Bitcoin bevindt zich naar mijn mening nog steeds in een bullish marktstructuur. Ik denk nog steeds dat we goed zitten en hogere hoogtepunten/hogere dieptepunten hebben. Ik zal mijn vooroordeel veranderen als de BTC-low van $37.000 neergehaald wordt in grafieken op de hore tijdsbestekken of we een soort lagere high ($48.000) afdrukken bij deze volgende zet.”

Altcoin Sherpa zei ook dat Bitcoin momenteel varieert en dit kan een sterke rally veroorzaken zodra BTC buiten het bereik komt:

“Persoonlijk denk ik aan deze consolidatie als een groot bereik; de laatste zet was een afwijking en niet de echte breuk gezien het volume/gebrek aan follow-up. Natuurlijk is het achteraf gemakkelijk zeggen, maar het is oké, meer aarzeling = sterkere explosie uit het bereik.”

Volgens Altcoin Sherpa biedt het doelgebied tussen $55.000 en $60.000 een sterk ondersteunings- en weerstandsniveau voor Bitcoin:

“Het doel is ongeveer $55.000 tot $60.000, het is een node met een hoog volume en een ondersteunings-/weerstandsniveau. Ik verwacht dat BTC daar omhoog zal gaan als het eindelijk buiten dit bereik komt.”

Altcoin Sherpa gaf tot slot ook aan dat Ethereum (ETH) waarschijnlijk met meer dan 20% zal stijgen als Bitcoin een prijs van meer dan $55.000 bereikt. Hij tweette het volgende:

“Hoe gaan altcoins het doen? ETH zou BTC grotendeels moeten volgen. Lage $4.000 zou ongeveer goed moeten zijn als BTC naar $55.000 gaat.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN