Altcoins zullen exploderen als Bitcoin stijgt tot $55.000, aldus analist

De populaire cryptostrateeg, bekend als Altcoin Sherpa, heeft recentelijk op Twitter zijn bullish sentiment uitgesproken over altcoins en de vlaggenschip-cryptocurrency, Bitcoin (BTC). Hij gaf aan dat altcoins de voorkeur hebben om te stijgen als Bitcoin met meer dan 30% stijgt tot $55.000. Hij tweette:

“Ik denk sterk dat altcoins een sterke voorsprong hebben als Bitcoin de komende weken naar $55.000 gaat of zoiets, zoals ik denk dat het zal gebeuren.”

Volgens Altcoin Sherpa vertoont Bitcoin momenteel een bullish marktstructuur. De top crypto-analist zei dat een daling onder $37.000 of het niet halen van $55.000 de bullish-these van Bitcoin ongeldig zou kunnen maken. Hij zei het onderstaande hierover:

“Bitcoin bevindt zich naar mijn mening nog steeds in een bullish marktstructuur. Ik denk nog steeds dat we goed zitten en hogere hoogtepunten/hogere dieptepunten hebben. Ik zal mijn vooroordeel veranderen als de BTC-low van $37.000 neergehaald wordt in grafieken op de hore tijdsbestekken of we een soort lagere high ($48.000) afdrukken bij deze volgende zet.”

Altcoin Sherpa zei ook dat Bitcoin momenteel varieert en dit kan een sterke rally veroorzaken zodra BTC buiten het bereik komt:

“Persoonlijk denk ik aan deze consolidatie als een groot bereik; de laatste zet was een afwijking en niet de echte breuk gezien het volume/gebrek aan follow-up. Natuurlijk is het achteraf gemakkelijk zeggen, maar het is oké, meer aarzeling = sterkere explosie uit het bereik.”

Volgens Altcoin Sherpa biedt het doelgebied tussen $55.000 en $60.000 een sterk ondersteunings- en weerstandsniveau voor Bitcoin:

“Het doel is ongeveer $55.000 tot $60.000, het is een node met een hoog volume en een ondersteunings-/weerstandsniveau. Ik verwacht dat BTC daar omhoog zal gaan als het eindelijk buiten dit bereik komt.”

Altcoin Sherpa gaf tot slot ook aan dat Ethereum (ETH) waarschijnlijk met meer dan 20% zal stijgen als Bitcoin een prijs van meer dan $55.000 bereikt. Hij tweette het volgende:

“Hoe gaan altcoins het doen? ETH zou BTC grotendeels moeten volgen. Lage $4.000 zou ongeveer goed moeten zijn als BTC naar $55.000 gaat.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!