youtube thumbnails

Ethereum (ETH) prijsverwachting 2022! Kunnen we de $4500 gaan zien? Mis het niet!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Ethereum (ETH) heeft vanaf de novembertop vlak onder de $5.000 flink moeten inleveren, maar heeft vervolgens ook een prima herstel gezien. Betekent dit dat nieuwe all-time high prijzen nog steeds realistisch zijn? En wat gaat de impact van de ‘Merge’, de overgang van Proof of Work (PoW) naar Proof of Stake (PoS), hebben op de prijs? Dit en meer bespreken we tijdens deze lange termijn analyse van Ethereum. Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegramkanaal en klik hier!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN