Ethereum koers

Analist voorspelt sterke correctie voor ETH-concurrent

Een op de voet gevolgde cryptostrateeg en -handelaar voorspelt een scherpe correctie voor Ethereum-concurrent Terra (LUNA), terwijl hij zijn vooruitzichten op Ethereum (ETH) en smart contract-platform Avalanche (AVAX) bijwerkt.

In een nieuwe strategiesessie zegt de pseudonieme analist Cred dat LUNA mogelijk een enorme bull trap heeft gedrukt na het drukken van een verse all-time high van rond de $120. Hij zegt:

“Ik hou niet van deze structuur. Ik ben gewoon een structuur aan het tekenen vanaf de hoogste close, de december high, en dan [de] wekelijkse [candle] die ver daarboven sloot. Luna heeft een nieuwe all time high gezet en de volgende weekly sloot er bearish boven…

Dat is een range-high mislukte uitbraak. Je normale koersdoel daarvoor is de range low… Je bias verschuift alleen als de range high wordt heroverd of als de koers de range low bereikt.”

Volgens Cred kan LUNA enige steun bieden rond $60, maar hij benadrukt dat de bodem van de range dicht bij $40 ligt, wat een neerwaarts potentieel suggereert van meer dan 50% vanaf de huidige prijs van $80,70.

Bron: Cred/YouTube

De cryptostrateeg houdt ook Ethereum nauwlettend in de gaten, waarvan hij voorspelt dat het in de komende dagen zal rallyen. Hij waarschuwt echter dat de rally waarschijnlijk van korte duur zal zijn:

“Je zou in een situatie kunnen belanden waar volgende week zowel BTC als ETH rally’s maken, maar dat zijn rally’s in clusterweerstanden… Ik hou niet van dat soort setups.”

Bron: Cred/YouTube

De laatste munt op de radar van de handelaar is Avalanche. Hoewel Cred zegt dat AVAX er bearish uitziet na een mislukte uitbraak boven $86, merkt hij op dat de marktstructuur nog steeds kan worden hersteld als bulls naar de plaat stappen:

“Ik denk dat dezelfde logica van toepassing is waar als je een herclaim van $86 krijgt, de waarschijnlijkheid dat je nog een fakeout krijgt vrij laag is en misschien krijg je die laatste push richting $115 of op zijn minst door de hoge $100 of daaromtrent.”

Bron: Cred/YouTube

Kortom, de analist verwacht dat de bears de overhand krijgen bij LUNA. Hij vindt het technische plaatje er heel slecht uitzien en verwacht daarom ook dat de koers met meer dan 50% kan gaan zakken. Bij zowel Ethereum als Avalanche verwacht hij een uitbraak naar boven.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN