TitanSwap DEX

TitanSwap leidt een nieuwe generatie aggregators in DeFi

In de markt van gedecentraliseerde finance (DeFi) zijn DEXen één van de belangrijkste infrastructuren en hun applicaties zijn altijd de eerste paar apps die op een openbare keten gelanceerd worden. Het grote aantal DEX-applicaties heeft in grote mate geleid tot versnippering van de liquiditeit, waardoor het voor gebruikers moeilijk is om geschikte handelsparen op verschillende openbare ketens en verschillende DEXen te identificeren.

Sinds de lancering in 2020 heeft TitanSwap gewerkt aan het samenbrengen van transacties over verschillende gedecentraliseerde financiële platforms op één locatie. Met jarenlange accumulaties streeft TitanSwap ernaar om het toonaangevende DEX-aggregator- en de-financialiseringscentrum te worden.

Tot nu toe heeft TitanSwap tijd bespaard voor de gebruikers en de efficiëntie voor transacties vergroot. Voor eindgebruikers biedt TitanSwap een uniforme toegang, zodat gebruikers kunnen genieten van de operationele ervaring die dicht bij die van gecentraliseerde beurzen ligt, waardoor ze tijd en moeite besparen om meer te weten te komen over smart contracts, AMM, slippage en hoe netwerken in MetaMask enz. kunnen worden toegevoegd.

Het TitanSwap-team heeft hiervoor geïnnoveerd op het gebied van verschillende technologie en methoden om gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden. Met hun technologie kunnen ze de liquiditeitspool ontdekken die het handelspaar kan realiseren op basis van het handelspaar van de gebruiker, tegelijkertijd de prijzen en ontsporingen van verschillende liquiditeitspools vergelijken en vervolgens de beste handelspool selecteren om de transactie te voltooien. Met de Automation Order Flow is de basis gelegd voor brede use-cases, net als andere rijke ordertypes, waarbij arbitrage-uitvoeringen worden geautomatiseerd. Op basis van de ordergrootte en handelsparen van de gebruiker, routeert TitanSwap de order ook automatisch op basis van gebruikersinteresse, de beste prijs en de laagste slippage. Deze Smart Route-functie wordt nog geoptimaliseerd voor lagere gaskosten en een goede afronding.

In het bijzonder, hoe meer DEXen worden geaggregeerd, hoe meer openbare ketens ze ondersteunen en hoe slimmer het routeringsalgoritme, hoe beter de DEX-aggregator kan voldoen aan de behoeften van klanten voor optimale transactieprijzen en minimale slippage. Op dit moment heeft TitanSwap de liquiditeit van meerdere DEXen op Ethereum (ETH) en Binance Smart Chain (BSC) verzameld en de totale liquiditeit na aggregatie heeft de $19 miljard overschreden, wat indrukwekkend is voor de markt.

TitanSwap verzamelt nog steeds meer ketens en DEXen en ontwikkelt proactief de L1/L2-hoofdketen. Na verloop van tijd kan TitanSwap een grotere rol spelen in het DeFi-systeem en een nieuwe generatie aggregatorplatforms leiden.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN