BLOX winactie

Paasactie: Win tot 3.000 euro aan crypto in de trading app BLOX!

Pasen begint vroeg voor de echte crypto-liefhebber. Je maakt namelijk kans om tot 3.000 euro tegoed te winnen in de app BLOX. Het enige wat je moet doen is goed zoeken, maar dan digitaal.

Eieren verstopt op de website

Vanaf vandaag (dinsdag 12 april) tot en met maandag 18 april verstopt cryptocurrency app BLOX verschillende paaseieren op de website. Heb je er eentje gevonden? Dan kan je erop klikken. Je komt dan terecht op een formulier.

Eenmaal ingevuld maak je kans op verschillende prijzen, afhankelijk van het gevonden ei. De prijzen variëren van 25 euro tegoed in de app tot de hoofdprijs van maar liefst 1.000 euro tegoed in BLOX.

Iedere dag een nieuwe hint

Alle eieren worden gelijktijdig gelanceerd op de website op dinsdag 12 april. Je kan dus direct op zoek gaan naar alle verstopte eieren. Het ene ei zal makkelijker te vinden zijn dan het andere. Maar pas op, want niet alle eieren zijn wat het lijkt.

Om het makkelijker te maken publiceert BLOX iedere dag een nieuwe hint op de website.

Winnaar woensdag na Pasen bekend

Op woensdag 20 april wordt bekend gemaakt wie er heeft gewonnen. BLOX zal de winnaars bekend maken op de actiepagina, en iedere winnaar krijgt persoonlijk bericht via e-mail.

Nog geen account in BLOX? Als je nu een account opent met vouchercode PAASACTIE, krijg je direct 10 euro gratis tegoed. Daarmee stop je al je favoriete crypto’s in je mandje.  Op dit moment handel je in meer dan 55 populaire crypto’s, en dit aantal blijft maar groeien. Download nu de gratis app voor Android of iOS.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN