Ripple koers

Investeringstak van Ripple investeert in NFT’s op XRP Ledger

RippleX, de investerings- en ontwikkelingstak van Ripple, is een samenwerking aangegaan met Devpost om een hackathon te organiseren met 400 deelnemers en $50.000 aan prijzen. Het doel van deze wedstrijd was om nieuwe manieren te vinden om non-fungible tokens (NFT’s) op de XRP Ledger (XRPL) te bouwen.

De hoofdprijs en winnaar van de “beste gebruikssituatie in de industrie” van de hackathon was een Amerikaanse ontwikkelaar genaamd Adam Kagy, die een project creëerde dat NFT’s van op Ethereum gebaseerde ketens met de ERC-721-standaard weet te migreren naar de XRPL en de XLS-20-standaard .

Kagy’s inspiratie was “om een ​​interoperabel hulpmiddel te creëren om NFT’s op de bijna wrijvingsloze XRPL te verbeteren”, aldus Pinto. Hij won $22.500 aan XRP en een virtuele ontmoeting met Ripple-ingenieurs om het project te bespreken.

De tweede prijs ging naar de ontwikkelaars uit de Verenigde Arabische Emiraten, Gurdal Ertek, Albert Vo, Orhun Özer en Oğuzhan Özer. Zij ontwierpen “een Machine Learning as a Service (MLaaS) -platform om interactief en dynamisch Machine Learning (ML) -rapporten te genereren voor geüploade gegevensbestanden en NFT-tokens op de Ledger uit te geven als eigendomscertificaat.”

De Indiase ontwikkelaar Yatin Jadav behaalde de 3e plaats, evenals “beste gebruiksscenario voor entertainment”. Jadav ontwierp “een metaverse platform met vooraf gebouwde, bewerkbare sjablonen, mogelijk gemaakt door Web3.”

De prijs voor “populaire keuze” ging naar ontwikkelaars uit Oekraïne Oleh Olegeek en X1007 X. Ze ontwierpen een project dat AI-interpretaties van echte kunst omzet in een uniek virtueel formaat.

De laatste investering van RippleX is onderdeel van haar onlangs aangekondigde plannen om de ontwikkeling van meerdere open-sourceprojecten op XRPL te bevorderen. Het in San Francisco gevestigde bedrijf heeft namelijk aangekondigd dat het van plan is om 1 miljard XRP uit te delen aan subsidies aan ontwikkelaars op de XRP Ledger in de komende 10 tot 20 jaar.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN