Ethereum koers

Realistische waarde voor Ethereum is $6.128, aldus Bloomberg-analisten

De grondstoffenanalisten van Bloomberg hebben in hun laatste Crypto Outlook-rapport aangegeven dat Ethereum (ETH) nog steeds aanzienlijk ondergewaardeerd is en dat drie van zijn grootste concurrenten allemaal solide potentieel vertonen.

In het rapport zei Bloomberg-strateeg Mike McGlone dat Ethereum op basis het discounted cashflow-model, dat probeert de waarde van een investering te schatten op basis van projecties van toekomstige cashflows, nog steeds ondergewaardeerd is. Hij gaf het volgende aan:

“Traditionele beleggers kunnen ontdekken dat de spelregels zijn veranderd met Ethereum, dat zich ontwikkelt tot een crossover-activum met een unieke mix van aandelen, grondstoffen en monetaire kenmerken. Een van onze verdisconteerde cashflowmodellen komt momenteel uit op een Ether-waarde van $6.128, waardoor het 110% hoger ligt dan het huidige niveau.”

Tevens gaven de analisten aan dat de trendsignalen bullish zijn voor Ethereum-concurrenten Solana (SOL), Terra (LUNA) en Avalanche (AVAX). De analisten hebben de merkbare performance van deze grote layer-1-ketens tijdens de brede marktopleving van de afgelopen weken opgemerkt. Het zei het onderstaande:

“Alternatieve layer-1’s zoals Solana, Terra en Avalanche hebben geleid tot het bredere marktherstel, dat zelfs na rekening te houden met hogere volatiliteit, maandelijkse rendementen in maart hebben behaald die in de buurt van 1,5-2x hoger liggen dan de benchmark. Deze verbetering in technische breedte is een gezond teken dat de risicobereidheid terugkeert.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN