Deze altcoins

Michaël van de Poppe analyseert deze vijf altcoins

De populaire Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft recentelijk op Twitter aangegeven wat hij verwacht van de vijf populaire altcoins, Chainlink (LINK), Near (NEAR), LooksRare (LOOKS), Reserve Rights Token (RSR) en Audius (AUDIO).

Van de Poppe begon met aangeven dat dat hij naar Chainlink kijkt tegen Ethereum (LINK/ETH), met als doel een munt te vinden die beter zal presteren dan Ethereum (ETH). Hij tweette het volgende:

“Ik denk nog steeds dat LINK een goede is om in je portfolio te hebben.”

De volgende cryptocurrency waar Van de Poppe naar kijkt is Near Protocol (NEAR), waarvan hij aangaf dat het bullish momentum begint te genereren. Hij tweette het onderstaande:

“Cruciale steun om vast te houden en mogelijkheid om de dip te kopen in het gebied rond de $14. Weerstandspunten: $18 en $20 zone.”

De volgende munt die de handelaar voor zijn volgers analyseert is LOOKS, de native token van de non-fungible token (NFT) marktplaats LooksRare. Volgens Van de Poppe handelt LOOKS momenteel binnen een brede range tussen $2 en $3,50. Hij ging verder met:

“Een duidelijk weerstandspunt is hier rond de $3,50-barrière te vinden. Een duidelijk ondersteuningspunt is te vinden bij $2. Tussen de twee gevangen, op basis van het dagelijkse tijdsbestek. Ik ben niet geïnteresseerd in het doen van enige handel.”

De handelaar keek tevens naar Reserve Rights Token (RSR), een cryptocurrency die de stabiliteit van de asset-backed stablecoin, die bekend staat als de Reserve Token (RSV), faciliteert. Van de Poppe zei dat hij de prijsactie van RSR tegen Bitcoin (RSR/BTC) in de gaten houdt, waarvan hij opmerkte dat deze zich op een potentieel keerpunt bevindt:

“Zeer eenvoudige grafiek op dit punt.”

Volgens de grafiek van Van de Poppe moet RSR/BTC de weerstand omzetten naar 0,0000005 BTC ($0,023) als ondersteuning om het bullish momentum te behouden. Anders ziet hij het paar corrigeren naar 0,00000037 BTC, ter waarde van $0,017.

De laatste munt die de analist besluit te bekijken is Audius (AUDIO), een gedecentraliseerd protocol voor het delen en streamen van audiobestanden. Van de Poppe voorspelt voor de munt bullish voortzettingen, na het wegnemen van weerstand op $1,25. Hij zei het volgende:

“Deze ziet er netjes uit. Zou zelfs kunnen doorgaan richting $2,25. Kijkend naar $1,25 voor dip-aankopen op deze.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN